.

.

Dövme Transferi Şablon Makinesi, Hızlı Transfer Hızı 100-240 V Dövme Fotokopi Yazıcı Dövme Sanatçıları için Dövme Dükkanı için(2)

Dövme Transferi Şablon Makinesi, Hızlı Transfer Hızı 100-240 V Dövme Fotokopi Yazıcı Dövme Sanatçıları için Dövme Dükkanı için(2)

₺ 678.57

Stokta
Mağazada

Yüksek Performans : Yüksek verimlilik, hızlı aktarım hızı, net aktarım deseni, düşük gürültü ve istikrarlı performansa sahip transfer baskı makinesi.Basit Kullanım : Sadece birkaç basit adımla, tasarımı transfer kağıdına hızlı ve verimli bir şekilde kopyalayabilir ve ardından dövme sanatçılarının güzel dövmeler yapmasına yardımcı olmak için deseni cilde kopyalayabilirsiniz.Mükemmel ABS Malzeme : Dövme şablon makinesi ABS malzeme kabuk yapılmış, güvenlik ve dayanıklı, hafif ve küçük boyutu, uzun bir süre için kullanılabilir.Paket içeriği : Benzersiz tasarım, transfer kağıdı kapağını açmak ve kapatmak kolay, kağıdı temiz tutabilir, 50 4 kat A4 transfer kağıdı ile, net transfer desenleri ile, silinmesi kolay değil, dövme sanatçılarının kullanması için uygun.Rahat Kullanım : Makinenin alt kısmı, hızlı ısı dağılımı ile ısı dağılımı delikleri ile tasarlanmıştır, parçaları ve mürekkebi değiştirmeye gerek yoktur, ampul veya silindir yoktur, diğer geleneksel dövme makinelerinden daha uygundur.Özellik : 1. Yüksek Performans : Yüksek verimlilik, hızlı aktarım hızı, net aktarım deseni, düşük gürültü ve istikrarlı performansa sahip transfer baskı makinesi.2. Paket içeriği : Benzersiz tasarım, transfer kağıdı kapağını açmak ve kapatmak kolay, kağıdı temiz tutabilir, 50 4 kat A4 transfer kağıdı ile, net transfer desenleri ile, silinmesi kolay değil, dövme sanatçılarının kullanması için uygun.3. Basit Kullanım : Sadece birkaç basit adımla, tasarımı transfer kağıdına hızlı ve verimli bir şekilde kopyalayabilir ve ardından dövme sanatçılarının güzel dövmeler yapmasına yardımcı olmak için deseni cilde kopyalayabilirsiniz.4. Rahat Kullanım : Makinenin alt kısmı, hızlı ısı dağılımı ile ısı dağılımı delikleri ile tasarlanmıştır, parçaları ve mürekkebi değiştirmeye gerek yoktur, ampul veya silindir yoktur, diğer geleneksel dövme makinelerinden daha uygundur.5. Mükemmel ABS Malzeme : Dövme şablon makinesi ABS malzeme kabuk yapılmış, güvenlik ve dayanıklı, hafif ve küçük boyutu, uzun bir süre için kullanılabilir.Nasıl Kullanılır : 1. Gücü takın, soldaki anahtarı açın, aktarma makinesinin kapağını açın.2. Şablon kağıdını atın (beyaz ve mavi kağıt arasına sıkıştırılmış).Üstüne beyaz kağıt koyun.Beyaz ve mavi kağıt çıkıştan geçtiğinde sarı kağıdı giriş portundan bağımsız olarak çekerek durdurun. 3. Kapağı kapatın. 4. Kopyalanacak belgeyi yüzü aşağı bakacak şekilde yerleştirin.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin