.

.

Airbrush, Sprey Sanat Boya Dövme Tırnak Aracı Kiti Çift Eylem Airbrush 0.3 mm Çift Eylem Tetik Dövme Airbrush için Tırnak Sanat

Airbrush, Sprey Sanat Boya Dövme Tırnak Aracı Kiti Çift Eylem Airbrush 0.3 mm Çift Eylem Tetik Dövme Airbrush için Tırnak Sanat

₺ 54.27

Stokta
Mağazada

0.3 mm iğne nozulu, geniş sprey, kolay ve doğru püskürtme için çift etkili tetikleyici.Kolay sıvı dolumu ve kolay temizlik.Çift eylem yerçekimi besleme airbrush için güzel sanatlar, tırnak sanat, geçici dövme, kek dekorasyon, hobiler, vb.Marka yeni ve yüksek kaliteli, kullanımı dayanıklı.Renk ortamı : suluboya pigmentleri, mürekkepler ve boyalar, akrilik, otomotiv üretanları, cilalar, emayeler (Dahil Değildir). 1. Marka yeni ve yüksek kaliteli, kullanımı dayanıklı.2. Çift eylem yerçekimi besleme airbrush için güzel sanatlar, tırnak sanat, geçici dövme, kek dekorasyon, hobiler, vb.3. Renk ortamı : suluboya pigmentleri, mürekkepler ve boyalar, akrilik, otomotiv üretanları, cilalar, emayeler (Dahil Değildir).4. 0.3 mm iğne nozulu, geniş sprey, kolay ve doğru püskürtme için çift etkili tetikleyici.5. Kolay sıvı dolumu ve kolay temizlik.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Material:
metal 
Cup Capacity:
7ml(cc)
Nozzle:
0.3mm
Feed Type:
Gravity
Pressure:
15-60PSI
Type:
Red,Gold(Opitonal)
Weight:
Approx.93g/3.3oz
Package list:
 
1 x Airbrush :
1 x Dropper :
1 x Nozzle Small Wrench :
1 x Intake Connector :
1 x manual :
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Alıcılar da seçin