.

.

Pil Dönüştürücü, İyi Maç Güvenilir Dock Güç Konektörü Paslanmaz Darbeye Dayanıklı 20 V için 5 Pin Araçları için 18 V BL Serisi

Pil Dönüştürücü, İyi Maç Güvenilir Dock Güç Konektörü Paslanmaz Darbeye Dayanıklı 20 V için 5 Pin Araçları için 18 V BL Serisi

₺ 59.40

Stokta
Mağazada

Dayanıklı Malzemeler : Kabuk ABS ve PC'den yapılmıştır, alev geciktirici ve darbeye dayanıklıdır, aşınması ve deforme olması kolay değildir.Nikel Kaplı Çelik Sac Kullanın : Adaptör, iletken tabakanın paslanmasını ve kullanımı etkilemesini önlemek için nikel kaplı çelik sac kullanır.İyi Adaptasyon : Adaptör alt yuvası 18 V BL serisi pil ile uyumludur ve üst yuva 20 V elektrikli el aleti ile uyumludur.Kaymaz Toka ile : Pil adaptörünün içinde kaymaz toka vardır, böylece elektrikli alet ve lityum pil iyi sabitlenebilir.Kararlı Yapı : Batarya ve adaptör kompakt bir şekilde monte edilmiştir ve kullanım sırasında düşmeyecek ve sallanmayacaktır, bu da güvenli ve güvenilirdir.Özellik : 1. İyi Adaptasyon : Adaptör alt yuvası 18 V BL serisi pil ile uyumludur ve üst yuva 20 V elektrikli el aleti ile uyumludur.2. Nikel Kaplı Çelik Sac Kullanın : Adaptör, iletken tabakanın paslanmasını ve kullanımı etkilemesini önlemek için nikel kaplı çelik sac kullanır.3. Kaymaz Toka ile : Pil adaptörünün içinde kaymaz toka vardır, böylece elektrikli alet ve lityum pil iyi sabitlenebilir.4. Dayanıklı Malzemeler : Kabuk ABS ve PC'den yapılmıştır, alev geciktirici ve darbeye dayanıklıdır, aşınması ve deforme olması kolay değildir.5. Kararlı Yapı : Batarya ve adaptör kompakt bir şekilde monte edilmiştir ve kullanım sırasında düşmeyecek ve sallanmayacaktır, bu da güvenli ve güvenilirdir.1 ABS, nikel Black Purpose : alt dock 18 V BL serisi lityum pil için uyumlu üst dock(yeşil versiyonu) güç araçları Paket Listesi için uyumlu sac, PCColour : kaplama : 1 x Pil Adapter Note Lityum Pil Adapter Material özellikler : Öğe Türü : : : . Adaptörün koruyucu bir plakası vardır.Ne zaman uzun bir süre için kullanılan, adaptör pil zarar görmesini önlemek için pili ayrı.2. Hata yapmamak için lütfen satın alırken ilgili elektrikli aletleri ve ilgili pilleri onaylayın.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Lithium Battery Adapter
Material:
ABS, nickel plated steel sheet, PC
Colour:
Black
Purpose:
The lower dock is compatible for 18V BL series lithium battery, and the upper dock is compatible for power tools(green version)
Package List:
1 x Battery Adapter :
1. The adapter has a protective plate. When not in use for a long time, separate the battery from the adapter to avoid damage to the battery. :
2. Please confirm the relevant power tools and corresponding batteries when purchasing, so as not to make mistakes. :

Alıcılar da seçin