.

.

Success4Sport Taşınabilir AA Pil Seyahat Şarj Cihazı, GoPro Hero MAX 360 ve LED Işıklı Acil Durum Yeniden Şarj Cihazı için Çalışır!

Success4Sport Taşınabilir AA Pil Seyahat Şarj Cihazı, GoPro Hero MAX 360 ve LED Işıklı Acil Durum Yeniden Şarj Cihazı için Çalışır!

₺ 50.97

Stokta
Mağazada

✔ [İNCE ve KOMPAKT] Seyahat etmek ve uzaktan çalışmak için mükemmeldir.Ergonomik tasarımı, elinizde tutmayı kolaylaştırır.Tabletleri, telefonları, akıllı saatleri, Bluetooth kulaklıkları ve daha fazlasını şarj eder.LED ışığı size bu ekstra güvenlik seviyesini verir.!. RELİABLE [GÜVENİLİR!] AA pillerin bulunduğu her yerde önemli bir taşınabilir ve kullanılabilir, ihtiyacınız olduğunda size güç verir!Mevcut kabloyu veya orijinal kabloyu kullanarak çoğu akıllı telefonu ve tableti şarj edebilir, ayrıca Go Pro HERO MAX 360'ınız için Works for Works'te çalışmak üzere sertifikalandırılabilir. ◆ [Akıllı] Akıllı Şarj Teknolojisi : USB portu dahili(5 V/3 A) Çift Yönlü şarj teknolojisi(5 V/3 A) ile birlikte gelir, belirli şarj protokollerini destekler.USB-A bağlantı noktası yerleşik akıllı tanımlama teknolojisi, aksi takdirde sahip olabileceğiniz herhangi bir USB kablosuyla uyumludur. fitting [SLİM FİT] İnce montaj ve Kaymaz : Bu taşınabilir acil durum bankaları hemen hemen her yere sığar ve piyasadaki en hafif olanlardır.Dureble ABS Plastik Kasa, pil bankamızın telefonunuz için işleri dikkatli bir şekilde yönetmesini ve yeniden şarj etmesini sağlar. CERTIFICATION [SERTİFİKA GARANTİLİ] Kalite Güvencesi ve Sertifikalı Güvenli Bunda kullanılan AA piller en yüksek güvenlik ve kalite standartlarına uygundur.Sizin için tam güvenlik sağlamak için çoklu koruma sağlayan ve cihazlarınız için çalışan yerleşik NTC ile birlikte gelir.(aşırı şarj koruması, düşük şarj koruması, kısa devre koruması, aşırı sıcaklık koruması).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin