.

.

Basın Düğmeleri Snap Düğmeleri dikmek Metal Çıtçıt Düğmeleri Dikiş Giyim için Düğmeye Basın Simli ve Siyah (16mm-40sets)

Basın Düğmeleri Snap Düğmeleri dikmek Metal Çıtçıt Düğmeleri Dikiş Giyim için Düğmeye Basın Simli ve Siyah (16mm-40sets)

₺ 20.97

Stokta
Mağazada

【Quantity】 40 setleri yapış düğmeler, dahil 20 setleri siyah yapış düğmeler ve 20 setleri simli yapış düğmeler. 【Material】 made Paslanmaz çelik, sert, sağlam ve erozyon ve pas almak kolay değil, pürüzsüz yüzey ile, günlük yaşamda kullanmak için uygun. 【Renk】 Siyah ve Gümüş ton. 【Geniş kullanım alanları】 ceketler, kot pantolonlar, gömlekler, rüzgarlıklar vb.Gibi birçok giysi ve zanaat parçası için uygundur, bu da evde doğal bir yedek ve çok kullanışlı bir öğedir. 【Kullanımı kolay】Geçmeli Bağlantı Elemanları setleri,herhangi bir dikiş projesi için kullanımı kolay ve etkili bağlantı elemanlarıdır, 2 parça birlikte tokalanabilir.E-günlük hayatta Her snap düğmesi kullanmak için uygun 2 parça, ön kısmı ve arka kısmı, çok kolay yüklemek için, ve bu iki parça : Çap : 16 mm Renk : siyah ve gümüş Miktarı : 20/20 siyah/Gümüş Not : Küçük eşyalar herhangi bir dikiş proje Özellikleri için bağlantı elemanları olarak çalışan birlikte toka olabilir içerir erozyon ve pas almak için, pürüzsüz bir yüzey sert, sağlam ve kolay Paslanmaz çelikten Yapılmış SEÇİM Uli, çocuklardan uzak tutun lütfen.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin