.

.

Reçine Dikiş Düğmeleri, yuvarlak El Yapımı Dikiş Zanaat Düğmeleri Giyim Tığ Işi Projeleri Zanaat Aksesuarları,55 adet (11 Renk)

Reçine Dikiş Düğmeleri, yuvarlak El Yapımı Dikiş Zanaat Düğmeleri Giyim Tığ Işi Projeleri Zanaat Aksesuarları,55 adet (11 Renk)

₺ 12.57

Stokta
Mağazada

Reçine Dikiş Düğmeleri, Giyim Tığ İşi Projeleri Zanaat Aksesuarları için Yuvarlak El Yapımı Dikiş Zanaat Düğmeleri.Ambalaj : 55 parça (11 renk, her 5 parça) Malzeme : Reçine (Çevre koruma malzemesi); Boyutu : 0.7 İnç.Bu giyim düğmesi dikiş için mükemmeldir. 11 canlı renkler,onurlu ve klasik, pürüzsüz yüzey parlak, arkasındaki delikler .eski düğmeleri onunla değiştirebilirsiniz.Kullanımı : Yaygın olarak kullanılan dikiş zanaat projesi için şapka, giyim, saç bantları, kazak, kulak koruyucular ve böylece.Şok edici fiyat Devam ediyor!Satın almak için acele et!Kuponu almayı unutma!Arkadaşın : ZNZAKKA.Şartname : Malzeme : Reçine (Çevre koruma malzemesi) Boyut : 0.7 inç Özellikler : - Bu giyim düğmesi dikiş için mükemmeldir. 11 canlı renkler,onurlu ve klasik, pürüzsüz yüzey parlak, arkasındaki delikler .eski düğmeleri onunla değiştirebilirsiniz-Çeşitli Sahne Dekorasyonu, Giyim Süsleri,El Sanatları için Düğmeler vb. Için uygundur-Geniş Uygulama-Dekoratif kumaş, giyim, ceket, gömlek, kot pantolon, ceket, kumaş dikmek için uygundur-Bu düğmeleri Dekoratif Evcil Hayvan giysileri ve DIY el yapımı için de kullanabilirsiniz, vb Uyarı : 1.Çevre dostu malzemelerden yapılmış, sağlığa zarar vermez. 2.Ayni çekim yapıyoruz, monitörün farkı nedeniyle, renk hatası olabilir Paket içeriği : Reçine Yuvarlak Dikiş Düğmesi 55 adet (11 renk, her biri 5 adet).

Karakterislikler teklif

Material:
Resin (Environmental protection material)
Size:
0.7 Inch
Features:
-- These clothing button is perfect for sewing. 11 vivid colors,dignified and classic, smooth surface shiny, holes on the back .you can replace the old buttons with it :
--Suitable for Various Scene Decoration, Clothing Ornaments,Buttons for Crafts, etc :
--Wide Application--Suitable for decorative fabric, clothing, coat, shirt, jeans, jacket, cloth to sew on :
-- You can also use this buttons to Decorative Pet clothes and DIY handmade, etc :
Notice:
1.Made of environmentally friendly materials, no harm to health. :
2.We shoot in kind, because of the difference of the monitor, the color may have error :
Package included:
Resin Round Sewing Button 55 pieces (11 colors, each 5 pieces)

Alıcılar da seçin