.

.

Mikrofonlu Kulaklıklar, Gürültü İzolasyonlu,Spor Kulaklıkları Dolaşmayan Kablo, Bas Tahrikli Ses (Yeşil)

Mikrofonlu Kulaklıklar, Gürültü İzolasyonlu,Spor Kulaklıkları Dolaşmayan Kablo, Bas Tahrikli Ses (Yeşil)

₺ 247.80

Stokta
Mağazada

1.Kablolu Gürültü Önleyici Kulaklık Kulaklıkları,-Yumuşak silikon ter geçirmez kulaklık uçları ile rahat kulak içi Kulaklık Başlıkları Kulaklık tasarımı dış gürültüyü azaltır. 2.Koşu için en iyi Spor Kulaklıkları.Kulak köpekbalığı yüzgeci Şekli Hafif kulak kancasının etrafına sarın. 3.Stereo Kulaklık Kulakiçi 3.5 mm Jack-Apple cihazlar için Ideal; Android akıllı telefonlar; windows telefonları; MP3 / MP4 çalar, i Pad, i Pod; en Samsung Galaxy ve Not serisi, Nexus, HTC, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve diğer cihazlar ile 3.5 mm arayüzü. 4.Premium Kulak İçi Stereo Bas 3.5 mm Jak Kulaklıklar.Mikrofonlu dahili kulaklıklar.aramalar yapabilirsiniz.telefonu dinleyin, mikrofondan bir telefon görüşmesine cevap verin.Dolaşmayan Kablo, kulaklık kablosunun kolayca sarılmasını sağlayabilir, Dağınıklığa elveda Deyin. 5.NE OLSUN : : 1 adet kulaklık,1 adet kulaklık yerine, karşılama kılavuzu, 30-day para iade garantili, 18-month garanti, 24-hour dostu müşteri desteği.Tanım
1.Süper net müzikle yüksek tanımlı ses kalitesi, çevredeki dikkat dağınıklıklarını kısmen azaltır.kablolu kulaklıklar net ve gerçekçi optimum ses kalitesini vurgular.
2.Ultra yumuşak ergo-fit kulak içi kulaklıklar, birlikte verilen iki anti-damla boynuz şeklindeki kulak ucu seti ile kulak kanallarınıza anında uyum sağlar ve özel, rahat bir uyum sağlar ve kazandı mı?t kolay çevirirsin.
3.Mikrofonlu taşınabilir kulaklıklar, her zaman, her yerde eller serbest görüşme sağlar.3,5 mm stereo fiş, Apple (i Phone / i Pod / i Pad), Android ve Blackberry Ses cihazlarıyla uyumludur.
4.Çok fonksiyonlu düğme, 1*Oynat/Duraklat/Cevapla/Kapat için tıklayın; 2*Sonraki parça için tıklamalar; 3 * i OS sistemli i Phone'lar için Önceki parça için tıklamalar.
Özellikler
Frekans Aralığı : 20 Hz-20 k Hz
Hassasiyet : 1 khz'de 92±4d B
Empedans : 16?±15%
Güç Oylaması : Normal 2 mw; Maksimum 3mm
Birim boyutu : 10mm Bozulma : ?5%
Fiş Pimi : 3.5 mm stereo fiş
Müşteri Hizmetleri
Herhangi bir satış sonrası sorun varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Elimizden müşteri memnuniyetini artırmak için çalışırdık.
.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin