.

.

Linsoul Tripowin x HBB Mele 10mm Grafen Sürücü Kulak Kulaklık IEM ile Ayrılabilir 2 pin OCC Kablo Audiophile için (Mavi)

Linsoul Tripowin x HBB Mele 10mm Grafen Sürücü Kulak Kulaklık IEM ile Ayrılabilir 2 pin OCC Kablo Audiophile için (Mavi)

₺ 149.97

Stokta
Mağazada

UZMAN TEKNİK YARDIM : Kurulum, bağlantı sorunları, sorun giderme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için 7/24 kullanılabilen gerçek uzmanlar. . 【Topluluktan, Topluluk için】 Tripowin, piyasayı sarsacak bir sonraki ultra performanslı, bütçeli kulak içi monitörü geliştirmek için audiophile dünyasındaki efsanevi ses yorumcularından biri olan “Kötü Adam, İyi Ses İncelemeleri” (Hawaian Bad Boy olarak da bilinir) ile ortaklık kurdu.Tripowin'in teknolojik bilgi birikimi, hbb'nin binlerce Hi Fi ses ürünüyle olan uzun yıllara dayanan tecrübesiyle birleştiğinde, mükemmel fırtınayı yarattı - Mele. 【Tescilli Accutune Teknolojisi】Mele, türünün ilk Accutune dinamiğini kullanır drive.It çift mıknatıslı bir sistem üzerinde tamamen yeniden tasarlanmış bir ses bobini ile askıya alınmış birinci sınıf bir 10mm grafen membrana sahiptir.Ayarlama için kulaklığın gövde şekline dayanan tipik dinamik sürücülerin aksine, Accutune sürücüsü, sürücünün içine yerleştirilmiş hassas bir şekilde hesaplanmış bir akustik boşluk ile tasarlanmıştır ve bu da pin noktası ayarlama doğruluğunu elde etmemizi sağlar. 【Mükemmel Ayar】Mele efsanevi BLON BL03 ile ayarlandı. Hbb'nin yardımıyla Mele, daha keskin vuruş davulları ve bas çizgileri için alt baslara, daha temiz ve daha doğal orta frekanslar için biraz daha az orta basa ve daha dengeli bir tiz geçişine daha fazla önem veriyor.En önemlisi, Accutune sürücüsünün kullanımı teknik performansı önemli ölçüde artırır, ses aşaması derinliğini, çözünürlüğünü ve ayrıntı alımını iyileştirir.Mele bir efsanenin yeniden doğuşudur. 【Premium Gövde Malzemesi】 Mele Projesinin son görevi, inanılmaz bir sesi dayanıklı ve zarif olacak bir gövdede birleştirmekti.Hassas bir şekilde CNC öğütülmüş son derece hafif ancak dayanıklı 7 serisi alüminyum alaşımı seçtik.Ergonomik tasarıma özellikle dikkat edildi.Mele dinlemek inanılmaz olduğu kadar rahat. 【2 Pinli Premium Kablo】Mele, kablo değişimine izin veren 2 pinli konektörlerle standart olarak gelir.Mele'nin seslerinin en iyisini ortaya çıkarmak için birinci sınıf 4 çekirdekli OCC bakır kablo dahildir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin