.

.

Yakı Tedavi Kutusu, kompakt Sağlık Bakır Yakı Kutusu Ev Salon Kullanımı için Diz Sırt Ağrısı için İyi termal İletkenlik

Yakı Tedavi Kutusu, kompakt Sağlık Bakır Yakı Kutusu Ev Salon Kullanımı için Diz Sırt Ağrısı için İyi termal İletkenlik

₺ 288.00

Stokta
Mağazada

Taşınabilir : Moxibustion kutusu, taşıması ve saklanması kolay, kompakt ve taşınabilir, küçük boyutlu ve hafiftir.Yaygın Kullanım : Moxibustion terapi kutusu, farklı talepleri karşılayan, ev ve salon kullanımı için uygun farklı vücut parçalarında kullanılabilir.Bakır Malzeme : Yakı kutusu saf bakır malzemeden yapılmış, daha dayanıklı ve yüksek sıcaklığa dayanıklı.İyi ısı İletkenliği : Bakır moxa kutusu, Moxa'nın yanma işleminde üretilen ve daha iyi sonuçlar elde etmek için cilde iletilen sıcak moxibustion etkisini toplayabilen iyi ısı iletkenliğine sahiptir.Çok işlevli : Yakı kutusu diz ve sırt ağrısı, kas sertliği, migren, tendinit, artrit, sindirim hastalıkları, uykusuzluk, adet düzensizlikleri vb.Için kullanılabilir.Özellik : 1. Bakır Malzeme : Yakı kutusu saf bakır malzemeden yapılmış, daha dayanıklı ve yüksek sıcaklığa dayanıklı.2. Taşınabilir : Moxibustion kutusu, taşıması ve saklanması kolay, kompakt ve taşınabilir, küçük boyutlu ve hafiftir.3. Yaygın Kullanım : Moxibustion terapi kutusu, farklı talepleri karşılayan, ev ve salon kullanımı için uygun farklı vücut parçalarında kullanılabilir.4. Çok işlevli : Yakı kutusu diz ve sırt ağrısı, kas sertliği, migren, tendinit, artrit, sindirim hastalıkları, uykusuzluk, adet düzensizlikleri vb.Için kullanılabilir.5. İyi ısı İletkenliği : Bakır moxa kutusu, Moxa'nın yanma işleminde üretilen ve daha iyi sonuçlar elde etmek için cilde iletilen sıcak moxibustion etkisini toplayabilen iyi ısı iletkenliğine sahiptir.Şartname : Öğe Türü : Moxa kutusu Malzeme : Bakır Çap : Yaklaşık. 7.7 cm / 3in Height : Yaklaşık. 4.4 cm / 1.7 Yakı fonksiyonları : 1. Enerjiyi aktarın.Yakı enerjisi, insan vücudunu dolaşımı ve durgunluğu iyileştirmek, kanalları ısıtmak ve bağışıklığı arttırmak için uyaran meridyenler sistemi aracılığıyla insan vücuduna iletilir2. Uygun maliyetli, yakı tedavisi basittir, akupunkturdan daha kolay gerçekleştirilir ve çoğaltılır.Diz, sırt ağrısı, kas sertliği, migren, tendinit, artrit, sindirim hastalıkları, uykusuzluk, adet kanaması, düzensiz dönemler, kısırlık tedavisinde kullanılır.3. Güvenli ve kullanımı kolay.Geleneksel yakı tedavisi, ağrı kesici ve geliştirilmiş fonksiyon için geleneksel ilaçlara yararlı bir yardımcı olabilecek güvenli, etkili ve kullanımı kolay bir tedavidir Paket listesi : 1 x Moxa Kutusu .

Karakterislikler teklif

Item Type:
Moxa Box
Material:
Copper 
Diameter:
Approx. 7.7cm / 3in
Height:
Approx. 4.4cm / 1.7in
The functions of moxibustion:
1. Transfer the energy. The energy of moxibustion is transmitted to the human body through the meridians system, which stimulates the human body to improve circulation and stagnation, warm the channels and enhance immunity :
2. Cost effective, moxibustion treatment is simple, easy to perform and replicate than acupuncture. Used to treat knee, back pain, muscle stiffness, migraine, tendonitis, arthritis, digestive diseases, insomnia, menstruation, irregular periods, infertility. :
3. Safe and easy to use. Traditional moxibustion therapy is a safe, effective and easy to use therapy that can be a useful adjunct to traditional medicines for pain relief and improved function :
Package List:
1 x Moxa Box  :

Alıcılar da seçin