.

.

DYNWAVE Bianstone ısınma yakı Enstrüman Meridyenleri Hurdaya Iğne Sağlık Tedavi Fiziksel Enerji Gua Sha Sıcak Masaj Dükkanı Ev

DYNWAVE Bianstone ısınma yakı Enstrüman Meridyenleri Hurdaya Iğne Sağlık Tedavi Fiziksel Enerji Gua Sha Sıcak Masaj Dükkanı Ev

₺ 78.30

Stokta
Mağazada

Kullanımı : Yüz, gözler, boyun, karın,sırt, bacaklar, bel, eller vb.Gibi tüm vücut için uygundur.AYARLANABİLİR sıcaklık : sıcaklığı ayarlamak için 5 vites, renk sıcaklığı kontrolü : kırmızı 100 derece, yeşil 80 derece, mavi 60 derece, beyaz 40 derece, sarı 20 derece.MUTİFUNCTİON : Sıcak yakı ve masaj, sıcak kompres, teminatları tarama, Guasha, aile fizyoterapisi.ÇEŞİTLİ ETKİLER : Kan dolaşımını teşvik edin, kas ağrısını hafifletin, soğuğu atın, bağışıklığı artırın, vücudu güçlendirin, hastalığı önleyin.YÜKSEK KALITE : yüksek kaliteli Bianstone titizlikle cilalı, kalın ve tam, pürüzsüz ve yuvarlak, orta yumuşak ve sert, ve tutmak için rahat.Açıklama : -YÜKSEK KALİTE : Titizlikle cilalanmış, kalın ve dolu, pürüzsüz ve yuvarlak, orta derecede yumuşak ve sert ve tutması rahat, yüksek kaliteli Bianstone'dan yapılmıştır. - MUTİFUNCTİON : Sıcak yakı ve masaj, sıcak kompres, teminatları tarama, Guasha, aile fizyoterapisi. - ÇEŞİTLİ ETKİLER : Kan dolaşımını teşvik edin, kas ağrısını hafifletin, soğuğu atın, bağışıklığı artırın, vücudu güçlendirin, hastalığı önleyin. - AYARLANABİLİR sıcaklık : sıcaklığı ayarlamak için 5 vites, renk sıcaklığı kontrolü : kırmızı 100 derece, yeşil 80 derece, mavi 60 derece, beyaz 40 derece, sarı 20 derece. - KULLANIM : Yüz, gözler, boyun, karın,sırt, bacaklar, bel, eller vb.Gibi tüm vücut için uygundur.7 Renk sıcaklık kontrolü : kırmızı 100 derece, 80 derece yeşil, mavi, 60 derece, beyaz 40 derece, 20 derece sarı - Malzeme : Ahşap, Bianstone Size Grafik : 240 V 12 V Giriş voltajı : 100 özellikler : - Çıkış gerilimi : - -.5x4.2 .8/.95x1.89inch Package İçerir : 1 Adet (her kıta için 1 Adet Depolama Bag1 Adet Meridyen diagram Note ABD Fiş) : Yakı İnstrument1 Adet Adaptör Isınma doktorla irtibat kurmak. Operatör, profesyoneller tarafından anlaşılmalı veya kullanılabilir.Çalıştırmadan önce dikkatlice kontrol edin, havalandırmalı güvenli bir yerde kullanın, yanıkları önlemek için sıcaklığı kendinize göre ayarlayın, güç kablosunu çekmeyin ve kullandıktan sonra adaptörü fişten çekmeyin.2. Merhemle birlikte kullanıldığında koku kaldığında, bianstone parçalarını suyla (elektriksiz) silebilir ve daha sonra pamuklu bir bezle silebilirsiniz veya cotton.Do hasarı önlemek için suya batırmayın.

Karakterislikler teklif

- Output voltage:
12V
- Input voltage:
100V-240V
- Color temperature control:
red 100 degrees, green 80 degrees, blue 60 degrees, white 40 degrees, yellow 20 degrees
- Material:
Wood, Bianstone
Size Chart:
7.5x4.8cm / 2.95x1.89inch :
Package Includes:
1 Pcs Bianstone Warming Moxibustion Instrument :
1 Pcs Adapter (US Plug for each continent) :
1 Pcs Storage Bag :
1 Pcs Meridian diagram :
1. The operator must understand or can be used by professionals. Check carefully before operation, use it in a safe place with ventilation, adjust the temperature according to your own to avoid burns, do not pull the power cord, and unplug the adapter after use. :
2. When the odor remains when used with the ointment, you can wipe the bianstone parts with water (without electricity) and then wipe them with cotton cloth or cotton. Do not soak in water to avoid damage. :

Alıcılar da seçin