.

.

Kol Genişletici Bahar Gergi erkek Çok Fonksiyonlu Kol Gücü Göğüs Kas Ev Fitness ekipmanları Çok Fonksiyonlu Üç Kullanımlı Gerginlik

Kol Genişletici Bahar Gergi erkek Çok Fonksiyonlu Kol Gücü Göğüs Kas Ev Fitness ekipmanları Çok Fonksiyonlu Üç Kullanımlı Gerginlik

₺ 159.39

Stokta
Mağazada

Kol Genişletici Malzemesi : 5 güçlü çelik tel yay, güçlü gerginlik, deformasyon yok, uzun servis ömrü, ayarlanabilir mukavemet çıkarılabilir.Kol Genişletici Özellikleri : Yüksek mukavemetli kavrama, dayanıklı, ergonomik tasarım, çıkmayı reddediyor, rahat tutuş.Kol Genişletici İşlevi : Göğüs, sırt, bel ve uzuvları şekillendirmek için göğüs kaslarını, sırt kaslarını, deltoidleri ve oblikleri güçlendirmeye yardımcı olur.Kol Genişletici Tasarımı : ayak pedalı tasarımı, daha eksiksiz fonksiyon, göğüs genişlemesini ayarlama, kavrama ve pedal çekme, küfürlü karın tanrıları.`.Kol Genişletici Hizmet : 100 % müşteri memnuniyeti garantisi : sıkı ürün kalite kontrol ve mükemmel müşteri hizmetleri sistemi, herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.50kg Features1 66*33cm Arm Genişletici Bahar boyutu : 335cm Arm Genişletici Çekme kuvveti Ürün Adı : Expander Genişletici Kol Kol Malzeme : PP plastik + karbon bahar çelik wire Arm Genişletici Renk : Black Arm Genişletici Ağırlık : 1.265 kg Arm Genişletici Özellikler : : . Göğüs genişletici, her kas grubunu tonlandırmanıza ve şekillendirmenize izin verir, especially.It üst vücut egzersizleri için iyidir.2. Tüp kayışlarımız kokusuz, profesyonel kalitede yumuşak kauçuk TPR malzemeden yapılmıştır.3. Rahat bir tutuş için ergonomik kaymaz tutuş, dayanıklı ve hafif, taşıması kolay.4. Çıkarılması kolay, hafif, seyahat ve depolama için uygundur.Dikkat.1. Kullanmadan önce, lütfen sapın ve hortumun sıkıca bağlı olup olmadığını kontrol edin.2. Sert nesnelere sürtünmek için germeyin ve gerdirme uzunluğu hortumun uzunluğunun üç katını geçmemelidir.3. Göğüs genişleticiyi kullanırken, avuç içi, kemer, yarım parmak eldiven, dizlik, kemer ve bilek kayışları vb.Gibi koruyucu ekipman giymenin iyi alışkanlıklarını uygulayın.4. Her setten sonra göğüs genişleticiyi yavaşça gevşetin ve bırakın relax.It yavaş yavaş iyileşir.Bu sadece ekipmanı korumakla kalmaz, aynı zamanda optimum egzersiz için kas stimülasyonunu en üst düzeye çıkarır.

Karakterislikler teklif

66*33cm :
Arm Expander Spring size:
335cm
Arm Expander Pulling force:
50kg
Features :
1. The chest expander allows you to tone and shape every muscle group, especially. It is good for upper body exercises. :
2. Our tube straps are made of professional quality soft rubber TPR material, odourless. :
3. Ergonomic non-slip grip for a comfortable grip, durable and lightweight, easy to carry. :
4. Easy to remove, light weight, suitable for travel and storage. :
Caution. :
1. Before use, please check that the handle and hose are firmly connected. :
2. Do not stretch to rub against hard objects and the stretching length should not exceed three times the length of the hose. :
3. When using the chest expander, practice good habits of wearing protective equipment, such as:
palms, belt, half-finger gloves, knee pads, belt and wrist straps etc.
4. Slowly relax the chest expander after each set and let it relax. It slowly recovers. This not only protects the equipment but also maximises muscle stimulation for optimal exercise. :

Alıcılar da seçin