.

.

ıdalinya Spor Elastik Bant Çekme Bantları Direnç Kemeri Yoga Sling Egzersiz Aksesuarı Hareketlilik Gücü Eğitimi(Kırmızı)

ıdalinya Spor Elastik Bant Çekme Bantları Direnç Kemeri Yoga Sling Egzersiz Aksesuarı Hareketlilik Gücü Eğitimi(Kırmızı)

₺ 23.97

Stokta
Mağazada

Adım adım tasarım, çok kuvvet ayarı, çeşitli egzersiz ihtiyaçları için uygun, her yaş için harika.Yüksek kaliteli malzeme, aşınmaya dayanıklı, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir.Süper elastikiyet, iyi iyileşme, her iki elin gücünü egzersiz yapabilir, ayakta durma duruşunu düzeltebilir, vücut şeklini egzersiz yapabilir, el ve ayak gerilmesine ve desteklenmesine yardımcı olabilir.Taşınması ve kullanımı hafif ve katlanabilir, kolay.Yumuşak yoga streç askı, anti-deformasyon, egzersiz için uygun.Özellikler : 1.Adım adım tasarım, çok kuvvet ayarı, çeşitli egzersiz ihtiyaçları için uygun, her yaş için harika. 2.Yüksek kaliteli malzeme, aşınmaya dayanıklı, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir. 2.Süper elastikiyet, iyi iyileşme, her iki elin gücünü egzersiz yapabilir, ayakta durma duruşunu düzeltebilir, vücut şeklini egzersiz yapabilir, el ve ayak gerilmesine ve desteklenmesine yardımcı olabilir. 3.Taşınması ve kullanımı hafif ve katlanabilir, kolay. 5.Yumuşak yoga streç askı, anti-deformasyon, egzersiz için uygun.Özellikler : Malzeme : CVC Isteğe bağlı Renk : kırmızı, mavi, gül kırmızı, sarı Boyutu : Yaklaşık. 90x4 cm / 3.5.4x1.6in Ambalaj Listesi : 1 x Spor Elastik Bant.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin