.

.

ZHANMAM Banyo Cam Raf Uzay Alüminyum Raf Çağdaş Temperli Cam Raflar Duvara Monte Eloksal Bitirmek Sondaj 40~60 cm 0126 (Boyut:

ZHANMAM Banyo Cam Raf Uzay Alüminyum Raf Çağdaş Temperli Cam Raflar Duvara Monte Eloksal Bitirmek Sondaj 40~60 cm 0126 (Boyut:

₺ 298.65

Stokta
Mağazada

SAFETY GÜVENLİK ve SAĞLAMLIK : Raf, yükte güçlü, kırılgan, güvenli ve güvenilir olmayan yüksek mukavemetli temperli camdan yapılmıştır. ✔ YERDEN tasarruf EDİN : Bu duş camı rafına şampuan, sabun ve diğer banyo ürünlerini koyun. ♦ CAM TEZGAH : temperli cam depolama tezgahı, kül yok, temizlenmesi kolay, güçlü taşıma kapasitesi, daha fazla ürün yerleştirebilir. FUNCTIONAL ÇOK FONKSİYONLU HAVLU ASKISI : Katı havlu çubuğu, güçlü yük taşıma, kırılma yok, solma yok, yuvarlak tasarım, cilt hasarı yok.Ürün güvenliği ve kalitesi garanti edilir, lütfen satın aldığınızdan emin olun. ♦ Ürün Özellikleri : ♦ Ürün malzemesi : metal ♦ Ürün tipi : raf, depolama rafı, çiçek standı, köşe çerçevesi vb.◆ Uygulanabilir sahne : banyo, yardımcı oda, oturma odası, anaokulu, mutfak, banyo köşesinde depolama için çok uygundur. Features Özellikler : new %100 yeni yüksek kalite. Hardware Donanım dahil olmak üzere herhangi bir duvara montajı kolaydır.♦ Bakım : ♦ 1. Temiz su kullanın ve pamuklu bir bezle silin✅ 2. Nemli bir bez veya sabun veya diş macunu ile hafifçe silin, sonra su ile durulayın ▲ Not : ▲ Bu paket sadece bu ürünü içerir ve fotoğrafla ilgili herhangi bir dekoratif öğe içermez.♦ %100 ürün kalite güvencesi.İzin lütfen 1-3 cm hata ve hafif renk farkı, teslim süresi 15-20 gün. item Eğer 30 gün içinde öğe almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Any Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Profesyonel müşteri hizmetlerimiz günün 24 saati hizmetinizde olacaktır.Müşteri hizmetleri 24 saat çevrimiçi ve satış sonrası servis garantilidir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin