.

.

MERNZİKKO Köşe Duş Caddy Banyo Köşe Raf Organizatör Duvara Monte Depolama Raf Mutfak Tuvalet için Hiçbir Sondaj Alüminyum 2 Katmanlı(Siyah)

MERNZİKKO Köşe Duş Caddy Banyo Köşe Raf Organizatör Duvara Monte Depolama Raf Mutfak Tuvalet için Hiçbir Sondaj Alüminyum 2 Katmanlı(Siyah)

₺ 89.97

Stokta
Mağazada

Paslanmaz Malzeme ve Uzay Organizatörü-Yüksek kaliteli SUS 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Banyo rafları paslanmaz, çizilmeye karşı dayanıklı ve kullanımı dayanıklıdır.Şampuanınızı, vücut yıkamanızı, banyo süngerinizi ve diğer eşyalarınızı saklamak için sadece 90° dik açılı köşeye uyar. more.No sondaj ve kurulumu kolay.Güçlü Yapıştırıcı-Su geçirmez yapışkan çubuk, duş düzenleyicinizi sabit tutar.Yapışkan banyo duş duvar rafı, vantuzdan daha dayanıklı ve daha sağlamdır.15 lb'ye kadar güçlü Yük taşıma kapasitesi-2'li paket köşe rafları, banyonuzu veya mutfağınızı neat.It birçok banyo malzemesini veya diğer malzemeleri içerecek kadar geniştir. stuff.Do yapışkan şeridi boyalı duvarlara veya duvar kağıtlarına yapıştırmayın, çünkü boya veya duvar kağıtlarınızdan düşecektir. 4 Çıkarılabilir Asma Kancası-Ekstra kancalar çıkarılabilir ve banyo süngeri havlularını asmak için kancaları istediğiniz zaman istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. more.It pratiktir. 2'si 1 arada duş rafı.Hızlı Tahliye-Duş kabininin içi boş tasarımı, suyun hızlı tahliye edilmesini sağlar ve banyo ürünlerinizi kuru ve temiz tutar.Bu raflar mutfak, banyo vb.Islak yerlerde kullanım için çok uygundur.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin