.

.

Tırnak Matkap Ucu, Tungsten Çelik Nail Art Manikür Matkap Uçları Elektrikli Pedikür Manikür Taşlama Kafası Aksesuarları (Yeşil)

Tırnak Matkap Ucu, Tungsten Çelik Nail Art Manikür Matkap Uçları Elektrikli Pedikür Manikür Taşlama Kafası Aksesuarları (Yeşil)

₺ 41.67

Stokta
Mağazada

Çivi, cam, plastik, metal, taş, seramik karo vb.Işlemek için uygundur.Uygun taşlama, yüksek verimlilik ve istikrarlı performansa sahip.Mükemmel taşlama etkisi ve uzun ömürlü, kullanımı süper dayanıklı.Temel olarak küçük taşlama tekerleğini sapla değiştirin ve toz kirliliği yok.Kullanımı kolay, güvenli ve güvenilir, tungsten çelik malzeme imalatı.Paket listesi : 1 x manikür matkap ucu Özelliği : 1. Çivi, cam, plastik, metal, taş, seramik karo vb. Işlemek için uygundur. 2. Uygun taşlama, yüksek verimlilik ve istikrarlı performansa sahip. 3. Mükemmel taşlama etkisi ve uzun ömürlü, kullanımı süper dayanıklı. 4. Temel olarak küçük taşlama tekerleğini sapla değiştirin ve toz kirliliği yok. 5. Kullanımı kolay, güvenli ve güvenilir, tungsten çelik malzeme imalatı.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Manikür Matkap Ucu Malzeme : Tungsten Çelik Isteğe Bağlı Renk : Yeşil, Mavi, Kırmızı .

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Manicure Drill Bit
Material:
Tungsten Steel 
Optional Color:
Green, Blue, Red 

Alıcılar da seçin