.

.

Nail Art İpucu Tutucu Ekran Standı, manyetik Alaşım Nail İpuçları Salon DIY ve Uygulama Manikür Araçları için Base Standı (Mavi)

Nail Art İpucu Tutucu Ekran Standı, manyetik Alaşım Nail İpuçları Salon DIY ve Uygulama Manikür Araçları için Base Standı (Mavi)

₺ 44.37

Stokta
Mağazada

ZARİF VE dayanıklı : rhinestone ve alaşım malzeme, tüm farklı tip çivi ile karşılamak, istediğiniz gibi en iyi etkiyi gösterecektir.ÇOKLU kullanımlar : Sadece uygulama standı olarak kullanılamaz,aynı zamanda tırnak sanatını görüntülemek için de kullanılabilir,zarif ve dayanıklı tırnak ucu standı, müşterilere harika bir sergi için akrilik tırnak ucunu güzel bir açıda tutmaya yardımcı olur veya yeni başlayanlar için uygulama standı olarak kullanılabilir.KURULUMU VE sökülmesi KOLAYDIR : uç tutucunun dik durmasını sağlamak için manyetik bir tabanı vardır,üst metal parçaya net bir şekilde görmek için kristal taban,mıknatıslar çok esnektir.DAHA FAZLA SEÇENEK : hem profesyonel salon kullanımı hem de evde DIY için tercihinize göre dört renk.SUİTANLE İÇİN : tırnak salonu, tırnak sanat okulu, tırnak sanat sanatçısı, ev kullanımı vb.Özellikler : Sadece uygulama standı olarak kullanılamaz, aynı zamanda tırnak sanatını görüntülemek için de kullanılabilir.Uç tutucunun dik durmasını sağlayan manyetik bir tabanı vardır.Üst metal parçayı net bir şekilde görmek için kristal taban.Mıknatıslar çok esnektir Kristal ve alaşımlı malzeme Hem profesyonel salon kullanımı hem de evde DIY için lehinize seçmek için dört renk Şartname : Öğe Türü : Tırnak ucu Uygulama Standı Malzeme : Kristal + Alaşım İsteğe bağlı Renkler : Beyaz, Pembe, Mavi, Mor Tutucu Boyutu : yaklaşık. 1. 2x2.5 cm / 0. 5x1 inç Taban Boyutu : yaklaşık. 2.5 * 4 cm / 1.0 * 1.6 inç Toplam Boyutu : yaklaşık. 5 * 4 cm / 2.0 * 1.6 inç Ağırlık : Yaklaşık. 98-103g Paket İçeriği : 1 x Uygulama Tabanı 5 x Tırnak Ucu Tutacağı.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin