.

.

PRO ve Aile 6 Paketi! 20 Galon / 75 Litre Mavi Geri Dönüşüm Çöp Kutusu, Kapak ve Dolly Kiti. Ticari Çöp Konteyneri. Madde bin.

PRO ve Aile 6 Paketi! 20 Galon / 75 Litre Mavi Geri Dönüşüm Çöp Kutusu, Kapak ve Dolly Kiti. Ticari Çöp Konteyneri. Madde bin.

₺ 2207.97

Stokta
Mağazada

Bol Bol Konu Kapasite.Çöp tenekesi Kapasitesi, çok hızlı dolmayacak kadar geniştir, ancak dar alanlara sığacak kadar küçüktür.Eller Serbest Elden Çıkarma.Kaymaz tasarım, kazaları önlemek için çalışır ve özellikle ağır yükleri atarken veya kaygan olabilecek zeminlerde yürürken önemlidir.Dayanıklı, ağır hizmet tipi plastik yapı; sık kullanıma dayanır ve paslanmayacak, talaşlanmayacak veya soyulmayacaktır.Kolay montaj, sadece birkaç dakika içinde kullanıma hazır olabileceği anlamına gelir.Pürüzsüz yüzeyler ve konturlu kenarlar bakımı ve temizliği kolaylaştırır. 6 Paket!Overoll Boyutu : Ticari Çöp Kutusu.Ticari Çöp Konteyneri.Madde bin.Çöp.Çöp Kovası.Ev, Ofis Çöp Kutusu.Ticari Çöp kutusu.Ürün Yüksekliği 22 1/2 "Çap 19 1/2" Dolly Ürün Yüksekliği 6 "Kapak Ürün Yüksekliği 1 3/8" Dolly Çapı 18 "Kapak Çapı 19 3/4" Ürün Kapasitesi 20 Galon Ürün Rengi Mavi Kapak Öğe Türü Düz Öğe Malzemesi Ağır Hizmet Tipi Plastik Şekil Yuvarlak Öğe Türü Kutu / Kapak / Dolly Setleri.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin