.

.

Güzel Pet Eğitim Tuvalet Örgü Eğitim Tepsi Köpek Eğitim Ped Tutucu Zemin Koruma Köpek Ped Tutucu Köpek Lazımlık Tepsi (Renk:

Güzel Pet Eğitim Tuvalet Örgü Eğitim Tepsi Köpek Eğitim Ped Tutucu Zemin Koruma Köpek Ped Tutucu Köpek Lazımlık Tepsi (Renk:

₺ 120.60

Stokta
Mağazada

Kırık paspas problemini çözmek için paspasları iyi tutun, yavru köpeğiniz paspasları çekip çiğneyemez. > İç / dış mekan kullanımı : taşınabilir tepsi,her ev için, özellikle daireler ve kınamak için gerekli aksesuar olan birçok yeri mümkün kılar. >Pençeleri kuru tutar : çiş doğrudan çiş pedi tutucusuna akar, köpek tuvaleti evcil hayvanlarınızın ayaklarını kuru ve temiz tutar, paspası veya ıslak vac'yi unutun!. >Mükemmel satış sonrası servis : Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, istediğiniz zaman bize danışabilirsiniz ve size cevap vermek için elimizden geleni yapacağız. > Zeminleri koruyun : köpek tuvaleti korunmasız köpek pedlerinizin yerini alabilir,bu eğitim pedi tutucusu bir numaralı dilek listenizde!.Değerli müşterilerimiz, Jianhui Evcil Hayvan Evine hoş geldiniz!Pet tuvalet tasarımı, malzeme tarzda roman ve güvenli bir ortam sunmaktadır.Evcil hayvanınızın farklı stiller göstermesine izin verin.Evcil hayvanınızı sevgiyle, evcil hayvanınızı, bebeğimizi inşa ediyoruz!Mağazamızda en sevdiğiniz evcil hayvan tuvaletini seçebileceğinizi umuyoruz!Bir evcil hayvan pisuar standı, köpeğinizi tuvaletinde idrar yapması için eğitmenize yardımcı olabilir.İdrar doğrudan tepsiye akar, böylece evcil hayvanınızın ayakları kuru ve temiz kalabilir.Bundan sonra paspası unut! [Düşünceli tasarım] Eğitim tepsilerimiz yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.Toksik olmayan, pürüzsüz ve dayanıklı.Çit sıçramayı önlemek için tasarlanmıştır ve hareketli direkler erkek köpeklere dosttur.Dört kaymaz ayak zemini korur. [Uygun ağ] Filtre tutucusu, normal boyuttaki çöplerin ağ üzerinde kalmasına izin vermeyen ve böylece kokuyu hafifçe azaltan uygun bir ağ ile donatılmıştır.Evcil hayvanınızın güvenliği için, evcil hayvanınızın ayaklarını tutmadığından emin olmak için deliğin boyutunu kontrol edin. [Kurulumu ve temizlenmesi kolay] Duvara takın ve tepsiye yapıştırın, sonra bir evcil hayvan tuvaleti alabilirsiniz.Paspas kirliyse, atın ve suyla durulayın. [iç/dış mekan kullanımı] Taşınabilir tepsiler çeşitli durumlar için kullanılabilir.Her evde, özellikle apartmanlarda ve apartmanlarda olmazsa olmaz bir aksesuardır.Köpeğiniz için banyonuz veya kalem/köpek kulübeniz için mükemmeldir.Dış mekan kullanımları arasında sundurma, veranda veya deck.To paspasınızın kaymasını önleyin, yerden uzak tutun ve evinizi temiz tutun.Ipuçları : Nedeniyle manuel ölçüm, normal hata yaklaşık 1-3 cm, lütfen not!Farklı ekranlar farklı renk farklılıklarına sahiptir.Resim sadece referans içindir ve gerçek model hakimdir.Ev kullanımı için mükemmeldir, ayrıca evcil hayvanınızın çöp kutusunda da saklayabilirsiniz.Herhangi bir sorunuz olduğunda, 24 saat içinde size yardımcı olmak ve alışverişinizin keyfini çıkarmanızı sağlamak için buradayız.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin