.

.

Pot Tutucu, salaheıyodd Katlanabilir Kaymaz ısıya dayanıklı Ped Pot Tutucu Mat Coaster Yastık Mutfak Siyah Potholder (Siyah)

Pot Tutucu, salaheıyodd Katlanabilir Kaymaz ısıya dayanıklı Ped Pot Tutucu Mat Coaster Yastık Mutfak Siyah Potholder (Siyah)

₺ 30.00

Stokta
Mağazada

Silikon. Delivery Teslimat hakkında : Biz için hızlı bir nakliye yolu seçecektir you.It gelmesi 7-20 gün sürer. ♦ Üst sınıf silikon malzeme, sağlıklı, güçlü ısıya dayanıklı ve su geçirmez.Yüzeyde batık petek dokusu, kaymaz. ♦ Kenarda tasarlanmış küçük bir dairesel delik, kullanımdan sonra asabilirsiniz, bakımı kolaydır.230'a kadar yüksek sıcaklığa dayanma kabiliyeti. Size Boyutu : Yaklaşık. 19*1 cm. Application Uygulama Aralığı : Yemek matı, Tencere tutacağı, Bardak altlığı vb.Ürün satış noktası : 100 % Marka Yeni ve Yüksek Kaliteli Batık petek doku yüzeyinde, kaymaz.Üst sınıf silikon malzeme, sağlıklı, güçlü ısıya dayanıklı ve su geçirmez.Kenarda tasarlanmış küçük bir dairesel delik, kullanımdan sonra asabilirsiniz, bakımı kolaydır.230'a kadar yüksek sıcaklığa dayanma kabiliyeti. Uygulama aralığı : Yemek mat, Pot tutucu, Fincan altlığı, vb.Malzeme : ABS + PP Renk : Siyah Boyutu : Yaklaşık. 19 * 1 cm Dönüşüm : 1 inç = 25.4 mm veya 1mm = 0.0393 inç Paket içeriği : 1 x kaymaz ısıya dayanıklı mat Uyarı : 1. Izin lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm.Lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun. 2. Renkler fark ekranı olarak farklı olabilir, lütfen anlayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin