.

.

Sonbahar Şükran Kabak Güz Hasat Akçaağaç Yaprakları Pot Sahipleri 2 Parça Set, Potholders Pişirme Pişirme BARBEKÜ ızgara için

Sonbahar Şükran Kabak Güz Hasat Akçaağaç Yaprakları Pot Sahipleri 2 Parça Set, Potholders Pişirme Pişirme BARBEKÜ ızgara için

₺ 38.97

Stokta
Mağazada

????‍????Mükemmel Ortağı : Süper değer için 2 pcs pot tutucu (8x8in), bir ile bir cep ve diğer olmadan, tutmak için en iyi sıcak tencere, tavalar, tabaklar, kaseler, tepsiler, vb. ????‍????Komik Desen ve Tasarım : Komik ve yenilikçi desen mutfağınıza canlılık ve eğlence getiriyor.Duvarda asılı olsalar bile, zevkli bir şekilde çekici görünüyorlar. ????‍????Dayanıklı Malzeme : Her parça esnek, su geçirmez polyester kumaştan üretilmiştir, bu da onları sıcak tavaları, tabakları, eşyaları veya bulaşıkları taşımak veya tutmak için idealdir. ????‍????Olmazsa Olmaz Aksesuar : Bu tencere tutucularla lezzetli yemekler hazırlarken ellerinizi güvende tutun.Size sıcak yemeklerden ekstra koruma sağlayabilirler ve pişirme, fırınlama, mikrodalga fırın, barbekü vb.Için yaygın olarak kullanılırlar. ????‍????Dayanıklı ve Yıkanabilir : Mutfakta işiniz bittiğinde, temizlemek için elle yıkayın, ardından uygun saklama için asmak için ekli kordonu kullanın.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size %100 tatmin edici bir cevap vereceğiz.Renk : Şükran Günü.

Karakterislikler teklif

Material:
100% Polyester
Size of Potholders:
8x8 inches/20.5x20.5 cm
Feature:
1. Perfect for daily use and coordinate well with your home and kitchen, best for cooking baking grilling, barbecue, etc. :
2. What Will You Get? :
You will get 2 Potholders. :
3. Easy to Clean & Store :
Simply hand wash and lay flat to dry. When you are done using them, simply store them in any drawer or hang them on a hook via the convenient loops. :
4. Make A Great Gift :
Ideal for Christmas/Halloween/Thanksgiving/Birthday gifts to friends or family members and the best choice for cooking/baking lovers. :

Alıcılar da seçin