.

.

4 pcs Paslanmaz Çelik İzle Bağlayıcı Metal Tek Parça akıllı saat Adaptörü saat kayışı Aksesuar için Uyumlu huawei saat (20mm)

4 pcs Paslanmaz Çelik İzle Bağlayıcı Metal Tek Parça akıllı saat Adaptörü saat kayışı Aksesuar için Uyumlu huawei saat (20mm)

₺ 181.50

Stokta
Mağazada

Akıllı saat bilekliği için yedek paslanmaz çelik bant Konektörü.Yüksek teknoloji ürünü yüzey kaplamalı paslanmaz çelikten imal edilen bu değiştirilebilir saat bandı konektörü dayanıklı ve uzun ömürlüdür.Konektörler paslanmaz çelik/ deri/ silikon saat kayışı için uygundur, bir tarafı saati, diğer tarafı saat kayışını bağlar.Sözleşmeli tasarım stili, hayatınız sözleşmeli ve basit değil.Kolay ve doğrudan kurulum ve removal.ng> - Renk : gösterildiği gibi. - Malzeme : Paslanmaz çelik. - Boyut : 2 x 1 x 0. 1cm. - Akıllı saat bilekliği için yedek paslanmaz çelik bant Konektörü. - Paslanmaz çelikten yapılmış, yüksek teknoloji yüzey kaplamalı, bu değiştirilebilir saat kayışı konektörü dayanıklı ve uzun ömürlüdür. - Sözleşmeli tasarım stili, hayatınız sözleşmeli ve basit değil. - Kolay ve doğrudan kurulum ve kaldırma. - Konektörler paslanmaz çelik / deri / silikon saat kayışı için uygundur, bir tarafı saati, diğer tarafı saat kayışını bağlar.Paket içeriği 4 x akıllı saat Konektörü.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin