.

.

Smart watchs Akıllı Saat, 1.69 Dokunmatik Ekranlı Akıllı Saat, Su Geçirmez IP67, Çoklu Spor Modlu Spor Saat (Renk: Altın)

Smart watchs Akıllı Saat, 1.69 Dokunmatik Ekranlı Akıllı Saat, Su Geçirmez IP67, Çoklu Spor Modlu Spor Saat (Renk: Altın)

₺ 388.26

Stokta
Mağazada

【Üstün Spor Ortağınız】 - fitness izleyicileri sadece koşu, yürüyüş, yürüyüş, bisiklet, tırmanma, yoga vb.Gibi çoklu spor modlarını desteklemekle kalmaz.ama aynı zamanda günlük sağlık analizi ve iyileştirme için referans veri sağlar. 【1.69* - inç Ekran ve IP67 Su Geçirmez】 - 1.69 inç geniş renkli tam dokunmatik ekran, parlama altında bile zaman ve verileri net bir şekilde okumanızı sağlar.Spor izci saati mükemmel IP67 su geçirmezliğe sahiptir, ellerinizi yıkarken güvenle giyebilirsiniz. 【Çok fonksiyonlu】 - Adımlar, mesafe gibi günlük veriler.müzik kontrolü, sedanter hatırlatma, kadın adet döngüsü hesaplama, çalar saat, geri sayım sayacı, kronometre ve telefonunuzu bulma, hava durumu gibi kullanışlı özelliklere sahiptir. 【 Spor Modları】- Smartwatch, küresel temel 9 mod egzersizine sahiptir : binicilik ,koşu, fitness, tırmanma, yoga, yürüyüş, koşu bandı, yürüyüş, eğirme günlük sağlıklı analiziniz ve iyileştirmeniz için referans veriler sağlar, bu da en iyi bilek kişisel antrenörünüz olabilir. 【Facebook, Whats App,İnstagram,Twitter, e - postalar ve diğer uygulamalar gibi bir aramayı ve mesajı asla kaçırmayacaksınız. 2-3 saat şarj size 7-9 güne kadar pil ömrü veya 20-30 gün bekleme süresi verecektir. ★Saatimiz, çarpıcı bir görünüm ve hisle harmanlanan ve aynı zamanda küçük bir bilgi taşıma kapasitesi sağlayan, kare şeklinde ve ince ve hafif bir gövdeye sahip 1.69 inç renkli bir küp içerir.Eğer daha fazla stil ihtiyacınız Olursa, lütfen istediğiniz stili bulmak için diğer ürünlerimiz tıklayın Silicone RAM : 128 MBButton : 1 düğmesini + tam ekran tam dokunmatik, oo Servisi İP67 Strap malzeme, oo detailsproduct Ürün Adı : Akıllı Watch Screen boyutu : 1.69 inches Battery kapasitesi : 180m Ah Working süresi : yaklaşık 7 days Waterproof leve : : .- Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin