.

.

NBHFR 1 ADET Sevimli Pençe Makyaj Fırçalar Sevimli Vakıf Fırça Uzun Ömürlü Kapatıcı Allık Güzellik Aracı (Renk: D)

NBHFR 1 ADET Sevimli Pençe Makyaj Fırçalar Sevimli Vakıf Fırça Uzun Ömürlü Kapatıcı Allık Güzellik Aracı (Renk: D)

₺ 169.80

Stokta
Mağazada

Kullanışlı Ve Taşınabilir.Profesyonel Salon Veya Günlük Kullanım İçin İdealdir Use.It ince, yumuşak ve smooth.It dokunmak rahattır.kolayca makyaj yapmanıza yardımcı olabilir. 1. Benzersiz Tasarım : her güzel kız için tasarlanmış olan bu makyaj fırçasını sevmeleri gerekir!En iyi ve en yeni stili hak ediyorsun.2. Profesyonel Makyaj : makyaj fırça seti kolu hem plastikten yapılmış, güzel renk ile fab şekli, size inanılmaz bir dokunuş hissi yanı sıra kullanımı rahat verecektir.3. Çok Fonksiyonlu : Bu makyaj fırçası, size harika bir etki verebilecek yüz fırçası ve kapatıcı fırça olarak kullanılabilir.İster profesyonel ister acemi olun, size aittir.4. Yumuşak Kıl : Bu ürün için en yumuşak ve güvenli malzemeyi benimsiyoruz.Bu fırça sadece yüzünüzü korumakla kalmaz, aynı zamanda size keyifli bir zevk verir!Şartname : Malzeme : İnsan yapımı elyaf + plastikboyutu : 19 cmsaç Uzunluğu : 4 cmrenk : 6 renkpaket İçerir : 1 x Makyaj fırçasınot : 1.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterilenle aynı olduğunu garanti ediyoruz.2.Izin lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm ve farklı ekran gibi farklı renk olacak, lütfen anlayın.Teşekkürler.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Karakterislikler teklif

Material:
Man-made fiber + plastic
Size:
19cm
Hair Length:
4cm
Color:
6colors
Package Includes:
1 x Makeup Brush :
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. :
2.Please allow 1-3mm error due to manual measurement and there will be different color as different display, please understand. Thanks. :
Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item. :

Alıcılar da seçin