.

.

Lurrose 2 adet Kar Tanesi Saç Klipler, Metal Rhinestone Tokalar Kış Noel Saç Tokalarım Kadın Kızlar için (Gümüş, Altın )

Lurrose 2 adet Kar Tanesi Saç Klipler, Metal Rhinestone Tokalar Kış Noel Saç Tokalarım Kadın Kızlar için (Gümüş, Altın )

₺ 37.02

Stokta
Mağazada

Görünümünüzü daha çekici, güzel, muhteşem, çekici hale getirin ve halkın ilgi odağı olun.Kendiniz, kızlarınız, arkadaşlarınız ve aileniz için bir hediye olabilir.Onu giymek sizi kalabalığın içinde daha güzel ve çekici hale getirebilir.Hassas saç aksesuarları : günlük kullanım ve festival partisi saç modeli için uygundur.Büyük dekorasyon : Zarif saç aksesuarları, her türlü saç modeli için uygundur.Açıklama Bu zarif elmas taklidi kar tanesi saç tokaları, güzel ve şık zarif şekillerle dekore edilmiştir ve kıyafetinizle eşleşmesi kolaydır.Bu saç tokaları el yapımı rhinestones ile özel olarak tasarlanmıştır.Saç tokaları saçınıza zarar vermez.Dayanıklıdırlar ve uzun süre kullanılabilirler, bu da onları kızların saç aksesuarları olarak çok uygun hale getirir.Özellikler-Renk : Altın, gümüş - Malzeme : Çinko alaşımı, elmas taklidi, demir - Boyut : Yaklaşık 7. 80 X3. 70 X1. 50 cm / 3. 07 X1. 45 X0. 59in Paket Dahil 2 x yan klipler.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin