.

.

uhnmkı Gökkuşağı Duvar Çıkartması Sanat Kız Kreş Yatak Odası Gökkuşağı Duvar Dekor duvar çıkartmaları Çocuk Odası için (Renkli)

uhnmkı Gökkuşağı Duvar Çıkartması Sanat Kız Kreş Yatak Odası Gökkuşağı Duvar Dekor duvar çıkartmaları Çocuk Odası için (Renkli)

₺ 14.97

Stokta
Mağazada

♦ Yüksek kaliteli malzeme, dayanıklılık, güvenilir, moda ve sevimli, duvarınız için hasar yok. Wall Duvarınızda el boyası efekti oluşturun.Herhangi bir alana şenlikli bir yaşam ve kişilik katın. them İstediğiniz şekilde konumlandırabilir, kendi tarzınızı tamamen özelleştirebilirsiniz. ♦ Bu ürün doğrudan bağlı duvarlar, seramik, cam, pencere, mobilya, ayna, araba, herhangi bir düz hatta pürüzsüz yüzeyler. purchase Bu satın alma ile ilgili herhangi bir mutsuzluğunuz varsa, lütfen bize e-posta göndermek için hesabınızdaki "satıcı iletişim" düğmesine tıklayın, memnun olana kadar mesajınızı aldıktan sonra sizin için çözeceğiz.Özellik : Duvara, mobilyaya veya herhangi bir kuru yüzeye uygulayın.Kapalı veya açık kullanım için uygundur.Basit bir hediye uzun bir yol kat edebilir.Doğum günü hediyeleri, Yılbaşı hediyeleri ve tatil hediyeleri için en iyi seçimdir.Durumlar : Yatak odası, Oturma odasıpaket içeriği : 1 Set Duvar Sticker Notice : Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle bazı farklılıklara izin verin.Nazik anlayışınız için teşekkür ederiz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin