.

.

Naroote Korozyona Dayanıklı Dash Kamera Braketi, Araba Kaydedici Tutucu, Araba Kaydedici için Taşınabilir Araba dvr'ı(F Kafa)

Naroote Korozyona Dayanıklı Dash Kamera Braketi, Araba Kaydedici Tutucu, Araba Kaydedici için Taşınabilir Araba dvr'ı(F Kafa)

₺ 225.90

Stokta
Mağazada

Prim POM malzeme, sağlam ve korozyona dayanıklı, uzun dayanıklılık vardır. 360 derece ayarlanabilir açı, büyük açı telafisi yeteneği ile, bilimsel ve makul yapısı.Çift taraflı bant ile, sıkıca, güvenli ve toksik olmayan, kalıntı bırakmadan çıkarılabilir, yüksek sıcaklığa dayanıklı ve mükemmel viskozite.Kompakt boyutu, taşıması kolay ve evrensel arayüzü ile geniş bir uygulama alanına sahiptir.Top kafasının sıkılığını kolayca ayarlamak ve top kafasını sabitlemek için somunu çevirin.Özellik : 1. Çift taraflı bant ile, sıkıca, güvenli ve toksik olmayan, kalıntı bırakmadan çıkarılabilir, yüksek sıcaklığa dayanıklı ve mükemmel viskozite.2. 360 derece ayarlanabilir açı, büyük açı telafisi yeteneği ile, bilimsel ve makul yapısı.3. Top kafasının sıkılığını kolayca ayarlamak ve top kafasını sabitlemek için somunu çevirin.4. Prim POM malzeme, sağlam ve korozyona dayanıklı, uzun dayanıklılık vardır.5. Kompakt boyutu, taşıması kolay ve evrensel arayüzü ile geniş bir uygulama alanına sahiptir.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : Dash Kamera Braketi Malzeme : POMColor : resim Gösterildiği Gibi Arayüz : POM, Ana Gövde POM, Bant Taban Çapı : Yaklaşık. 40mm / 1.6 in, 70mm/2.8 in'e kadar ayarlanabilir, kafa keyfi olarak ayarlanabilirarayüz Boyutu : evrenseltop Kafa Boyutu : Yaklaşık. 16mm / 0.6 inpaket Listesi : 2 x Braket2 x F Kafaları.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin