.

.

Şeffaf Silikon Yüz Koruma Depolama, Yetişkin Öğrenci Klasörü Saklama Kutusu, Kirlilik Önleme için Taşınabilir Düzenler (Gri)

Şeffaf Silikon Yüz Koruma Depolama, Yetişkin Öğrenci Klasörü Saklama Kutusu, Kirlilik Önleme için Taşınabilir Düzenler (Gri)

₺ 13.17

Stokta
Mağazada

Quality【Quality Material】These yüz kapak depolama organizatör kaliteli silikon yapılır, toksik olmayan, hiçbir koku, güvenli, aşınma direnci, kir direnci, damla direnci kullanmak için emin olabilirsiniz. ◆ 【Koruma ve Depolama】 Toz ve neme karşı dayanıklıdır ve tek kullanımlık yüz korumasının ikincil kirlenmesini etkili bir şekilde önleyebilir.Ayrıca, yemek yerken face_shield'ı geçici olarak nasıl tutacağınız konusunda endişelenmeyin. 【Taşınabilir Tasarım】 İnce ve hafif tasarım, taşıması kolay, tek kullanımlık yüz kaplamasını istediğiniz zaman saklamanıza ve doğrudan cebinize veya sırt çantanıza koymanıza yardımcı olur. ◆ 【Widely】Çeşitli yüz kaplamaları için uygundur, yemek yerken veya sohbet ederken yüz korumasının rastgele fırlatılmasından kaynaklanan gizli güvenlik tehlikelerini etkili bir şekilde önler. Service【Perfect Service】 Eğer üründen memnun değilseniz, zaman içinde bizimle irtibata geçiniz, biz 24 saat içinde size cevap verecektir.20 X10 yüz ✿ Boyutu kapsayan uygulama Kapsamında ✿ seninle toz ✿ Depolama sahne : restoran, taşı özelliği : ✿ Malzeme : Silikon ✿ Fonksiyon : : : .5 X2.4cm ✿ yüzünü kaplayan türleri için uygundur, etkili bir yemek ya da sohbet ederken yüz koruması rastgele atarak neden gizli güvenlik tehlikeleri önlemek. ♦ Su geçirmez ve toz geçirmez, uygun depolama ♦ Mühürlü koruma, sağlıklı malzeme ♦ Renk : siyah, pembe, mavi Paket içeriği : ♦ 1 ADET yüz kaplama saklama kutusu.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin