.

.

Koolertron Tek Elle Makro Mekanik Klavye, Mavi LED Arkadan Aydınlatmalı Taşınabilir Mini Tek Elle Mekanik Oyun Tuş Takımı OSU!

Koolertron Tek Elle Makro Mekanik Klavye, Mavi LED Arkadan Aydınlatmalı Taşınabilir Mini Tek Elle Mekanik Oyun Tuş Takımı OSU!

₺ 134.91

Stokta
Mağazada

【Tüm 9 Tuş Programlanabilir】 Tüm tuşlar programlanabilir.Özel programlanabilir tuş işlevleri arasında normal 104 düğme, 8 web gezinme düğmesi, 8 multimedya kısayolu, klavye kilidi, Windows kilidi vb. Bulunur.Her düğme bu düğmelerden herhangi birine ayarlanabilir. 【Tüm Makro Tuşları】12'si gelişmiş makro, 12'si hızlı makro olmak üzere 24 makro işlev düğmesi vardır.Makro işlevleri seri olarak kullanılabilir ve aşağıdakiler gibi çeşitli karmaşık kullanım senaryolarını karşılayabilecek 792'ye kadar tuş komutunu destekleyebilir : ofis/wps ve diğer ofis yazılımı kısayolları, CAD/Ae/Pr / Ps kısayolları, çeşitli kullanıcı hesapları ve şifreler, oyun hızlı hileleri, OSU!, programcılar için temel kod. 【4 Katmanlı Özel Yapılandırmalar】 Dahili MCU, klavye tuşları ayarlandıktan sonra, klavyenin mcu'sunda saklanabilir ve klavyeyi sıfırlamaya gerek yoktur, hatta bilgisayarı değiştirin.Birden çok kullanım senaryosunu işlemek için 4 katmanlı yapılandırmaları kaydedebilir.Sadece oyuncular için değil, tasarımcılar ve video editörleri de dahil olmak üzere diğer birçok kullanıcı türü için de mükemmeldir. 【Taşınabilir Mini Tuş Takımı】 Taşınabilir Mini tuş takımı, 2.7" x 2.5 "x 1.2" ultra küçük boyutlu, etkili bir şekilde masaüstü alanından tasarruf sağlar.Çıkarılabilir USB kablosu.Tuş takımını (tak ve çalıştır) ve 104 tuşlu klavyeyi aynı bilgisayara aynı anda bağlayabilirsiniz, bunlar birbirine karışmaz. 【Mavi Arka Işık】 Buz mavisi arka ışık, oyuncunun modlarına göre özelleştirilebilir, 4 çeşit serin ışık efektini destekler.Arka ışık parlaklığı ayarlanabilir / kapatılabilir.Çok net ve parlak düğmeler, lamba olmadan karanlık gecede eğlenebilirsiniz.Klavye yazılım ayarlarını yapılandırırken, lütfen bilgisayarınızın standart bir USB type-A arabirimine sahip olduğundan emin olun, klavye yalnızca USB kablosuyla doğrudan bilgisayara bağlanabilir (HUB adaptörü ve Thunderbolt USB desteklenmez).Kısıtlamalar yalnızca klavye yazılımını yapılandırmak için geçerlidir.Kurulduktan sonra HUB adaptörü ve thunderbolt USB üzerinden bağlanmaya devam edebilirsiniz.Lütfen klavye yapılandırma yazılımını paket kutusundaki / kullanım kılavuzundaki URL'ye göre indirin.Yazılımı açtıktan sonra, "Anahtar Eşleştirici / Özel Makro / Hızlı Makro / Seçenekler" işlevini kullanmanız gerektiğinde, tuş takımını bağlamak için sol üstteki "Bağlan" ı tıklamanız gerekir.Kurulduktan sonra, kaydetmek için "Yükle" yi tıklamanız gerekir.Aksi takdirde, tüm ayarlar geçersizdir.Anahtar numarası : 9. Klavye anahtarı : OEM Outemu mavi / kırmızı anahtarları.Kabuk malzeme : Yüksek kaliteli pleksiglas.Arkadan aydınlatmalı : Pembe LED. gemide saklanan 4 katmanlı profiller.Klavye Arayüzü : USB Tip-C. Değerlendirme : DC 5 V,

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin