.

.

Dosya Tutucu Masa Düzenleyici ve Depolama Deri Dosya Tutucu Belgeler ve Ofis Malzemeleri için Masa Dosya Sıralayıcısı (Renk:

Dosya Tutucu Masa Düzenleyici ve Depolama Deri Dosya Tutucu Belgeler ve Ofis Malzemeleri için Masa Dosya Sıralayıcısı (Renk:

₺ 230.76

Stokta
Mağazada

Yüksek kaliteli malzemeler : Dayanıklı sert PU yapılmış, güçlü, dayanıklı, güvenilir, güvenli ve çevre dostu, su geçirmez, dayanıklı, ve çok kolay temiz.Şık ve basit : Basit tasarım, şık görünürken alanınızı düzenlemenize yardımcı olur.Yerden tasarruf edin : 2 yuva, masanızı düzenli tutmak için sadece bir köşe.Zarif fan şeklindeki tasarım, sadece bir organizatör olarak değil, aynı zamanda zarif bir dekorasyon olarak da kullanılmasına izin verir.Çok amaçlı : Kağıt yöneticisi, mektupları, kağıtları, kitapları, faturaları, posta formlarını, içindekiler tablosunu, kağıdı, edebiyatı, dergileri vb.Yönetmek için çok uygundur.çeşitli harf boyutlarında.Temizlemesi kolay : Bu çok yönlü 2 katmanlı, pu tarafından tasarlanmış ve el yapımıdır.Temizlemesi çok kolay ve tamamen monte edilmiş, harika bir hediye.Ürün adı : Dosya rafmalzeme : deriboyutu : Uzunluk 27.5 CM / 10.8 İN * Genişlik 27 CM/10İN*Yükseklik 34 CM / 13.3 Uygulama alanı : ofis alanı, hastane, okulnotlar : 1. Satın almadan önce, boyut ve renk kontrol edin.2. Ürün fotoğraflarında gösterilmeyen öğeleri hariç tutun.3. Farklı monitörler nedeniyle hafif renk farkı olabileceğini lütfen unutmayın, lütfen anlayın.4. Bu manuel bir ölçüm olduğundan, lütfen 0-3 cm'lik bir farka izin verin, teşekkür ederim.5. Bizim dükkan stilleri ve renkleri çeşitli vardır, benim dükkana giriş yapabilirsiniz.6. Size daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmemiz için paylaşımlarınızı ve geri bildirimlerinizi bekliyoruz.Mutlu bir hayat diliyorum.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin