.

.

RBSD Sonik Diş Fırçası, Daha İyi Fırçalama için Taşınabilir Kolay Elektrikli Diş Fırçası (Pembe, Pisa Eğik Kule Tipi)

RBSD Sonik Diş Fırçası, Daha İyi Fırçalama için Taşınabilir Kolay Elektrikli Diş Fırçası (Pembe, Pisa Eğik Kule Tipi)

₺ 38.10

Stokta
Mağazada

500m Ah lityum pil, USB şarj tasarımı, cep telefonu şarj cihazı ile uyumlu, şarj edilmesi kolay.Yüksek kaliteli fırça kafası benimser, yumuşak ve cilt dostu fırça saç, verimli diş etleri zarar vermeden.Etkili diş sağlığı, diş eti kan dolaşımı ve diş eti hastalıklarının oluşumunu azaltmak.Ürün çok yönlü IPX7 sızdırmazlık tasarımını benimser, temizlenmesi kolaydır, lavaboda temizlenebilir.Güçlü ve kararlı temizleme kuvveti, çözünmeyen kir, lekeyi giderir ve diş sağlığını korur.Özellik : 1. Güçlü ve kararlı temizleme kuvveti, çözünmeyen kir, lekeyi giderir ve diş sağlığını korur.2. Etkili diş sağlığı, diş eti kan dolaşımı ve diş eti hastalıklarının oluşumunu azaltmak.3. Ürün çok yönlü IPX7 sızdırmazlık tasarımını benimser, temizlenmesi kolaydır, lavaboda temizlenebilir.4. Yüksek kaliteli fırça kafası benimser, yumuşak ve cilt dostu fırça saç, verimli diş etleri zarar vermeden.5. 500m Ah lityum pil, USB şarj tasarımı, cep telefonu şarj cihazı ile uyumlu, şarj edilmesi kolay.Şartname : Durum : %100 % Yeniıtem Tipi : Elektrikli diş fırçasımalzeme : ABSBuilt-İn Pil : Lityum pil 500 mahsu geçirmez Seviye : IPX7 seviyesiboyutu : Yaklaşık. 220x25mm / 8. 7x1 Nasıl kullanılır : 1. Diş fırçası kafasını dikkatlice çıkış miline yerleştirin.Diş fırçası başı ile ana gövde arasında, diş fırçası kafasının normal titreşimi için gerekli olan biraz olmalıdır.2. Diş macununun sıçramasını önlemek için, kullanmadan önce fırça kafasına az miktarda diş macunu alın ve ihtiyaçlarınıza göre uygun dişliyi seçin.3. Diş fırçasını fırça kılı ile diş fırçası arasında 45 derecelik bir açıyla yavaşça hareket ettirin. gums.Do diş fırçasına çok sert basmayın.Fırçaladıktan sonra su ile durulayın.Paket listesi : 1 x Host4 x Diş Fırçası Kafası1 x USB şarj Kablosu1 x kullanım kılavuzunot : 1. Ürün uzun süre kullanılmadığında veya uzun süre saklanmadığında, üç ay içinde bir kez şarj edilmesi ve boşaltılması önerilir.2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.3. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Built-In Battery:
Lithium Battery 500mAh
Waterproof Level:
IPX7 Level
Size:
Approx. 220 x 25mm / 8.7 x 1in
How to Use:
1. Insert the toothbrush head carefully into the output shaft. There must be a little between the toothbrush head and the main body, which is necessary for the normal vibration of the toothbrush head. :
2. In order to prevent the toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
3. Move the toothbrush slowly at a 45-degree angle between the brush hair and the gums. Do not press the toothbrush too hard. Rinse with water after brushing. :
Package List:
1 x Host :
4 x Toothbrush Head :
1 x USB Charging Cable :
1 x Manual :
1. When the product is not used for a long time or stored for a long time, it is recommended to charge and discharge once within three months. :
2. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Alıcılar da seçin