.

.

Tiktok Hızlı Kapmak Bandaj Wrap Lomber Bel Desteği Eğitmen Geri Parantez Doğum Sonrası Kurtarma Kadınlar ıçin Kırmızı (2.8 M)

Tiktok Hızlı Kapmak Bandaj Wrap Lomber Bel Desteği Eğitmen Geri Parantez Doğum Sonrası Kurtarma Kadınlar ıçin Kırmızı (2.8 M)

₺ 41.97

Stokta
Mağazada

100% . 进口.Kanca ve Halka kapatma. 机洗. 【Kum Saati Figürünün Şekillendirilmesi】 bir bel düzeltici kemer taktığınızda, istediğiniz şekli elde edebilirsiniz.Sürekli yıpranmış, yağ yakacak, ter ve kan dolaşımını teşvik edecek ve vücudumuza verilen zararı azaltacaktır.Sağlıklı bir diyet ve uygun egzersizle Belinizi 3-5 inç küçültebilirsiniz. 【Rahat Bel Karın Sargısı】 karın sargısı rahat ve nefes alabilen elastik malzemeden yapılmış, karnı sıkıca sıkıştırabilen güçlü bir sarma özelliğine sahiptir.Basit kemer tasarımı, elastikiyeti vücudunuza uyacak şekilde serbestçe ayarlayabilir ve sizi her zamankinden daha iyi sarabilir. 【Çok fonksiyonlu Bel Eğitmen Wrap】shapewear karnınızı düzleştirebilir, belinizi azaltabilir, sırtınızı destekleyebilir, doğum sonrası iyileşme, duruşunuzu iyileştirebilir, bel ağrısını hafifletebilir, omurganızı koruyabilir, egzersiz sırasında yağ yakımını hızlandırabilir, egzersizinizi geliştirebilir ve termal aktiviteyi ve terlemeyi iyileştirmeye yardımcı olarak eğrinizi gösterebilir!. Aşağıda rahat ve güvenli bir özelliği Benzersiz Yeni Tasarım Görünmez Bant Sarın Eğitmen Bel : bel cincher karın kemeri bel kapatmak için bel ve karın, basit tasarım, ücretsiz boyutu karşılamak için uzun, yeterli, serbestçe dışarıdan içeriye ya da yıpranmış olup olmadığını gerginlik ayarlayabilirsiniz, çok şık.Kıyafetlerimizin altında fark edilmeden de görünmez olabilir. 【Boyut Kılavuzu】 Bu korse iki boyutu vardır, 3 M, 4 M ve 5 M inç.İnce iseniz, 120 inç seçmeniz önerilir. 160 inç, herhangi bir vücut şeklini kaçırmadan herhangi bir boyut için uygundur.Uzun bir gövdeye veya kısa bir gövdeye sahip olsanız da, maksimum uyumu sağlayabilir ve kolayca gevşeyemezsiniz, 5 M daha dolgun bir vücut için uygundur。.Ürün Açıklaması 1) SIKI KARIN KONTROLÜ için SÜREKLİ ve KAPAK TAM SIKIŞTIRMA : Normalden 2 kat daha iyi sıkıştırma sunan ve şekillendirme performansını artıran 4 M elastik bel düzeltici. 2) NORMALDEN 3 KAT DAHA FAZLA terleyin : ter hayatınızın tadını çıkarın ve ısıyı artırarak egzersizinizi hızlandırın, kısa sürede ısınmanıza yardımcı olun. 3) HIZLI KOPARMA bel eğitmenimizle, daha sağlıklı, daha aktif, daha kontrol edilebilir bir yaşam elde edilebilir.Paket içeriği 1 * 3 M Bel eğitmen.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin