.

.

Çanta-Organizatör-Çanta-Raf-Tutucu Çanta Depolama için Kapı Dolap (Siyah 2 Adet Tutun 20 Çantalar Fit 1 3/8 Kapı Kalınlığı)

Çanta-Organizatör-Çanta-Raf-Tutucu Çanta Depolama için Kapı Dolap (Siyah 2 Adet Tutun 20 Çantalar Fit 1 3/8 Kapı Kalınlığı)

₺ 297.00

Stokta
Mağazada

2 Paketlenmiş raflar dahil : Her tutucu 10 KANCA vardır, 2 adet tutabilir 20 ASILI ÇANTA DEPOLAMA İÇİN çanta, satchels, sapanlar, hobos, sırt çantaları, geçitler, eşarplar, paşminalar, bağları, kemerler, ve diğer aksesuarları.ÇOĞU konut kapısına KOLAYCA asılır - Kapı üstü kancalar hem konut (1.5") hem de ticari (1.75") kalın kapılara uyar! (Evinizdeki çoğu kapı bir depolama fırsatı haline gelir.).HERHANGİ BİR dolap çubuğunun üzerine kolayca asılır-Alet gerektirmez, sadece asın.Verimli özenle SAKLAR VE DÜZENLER ve uzay.Aksesuar stiline, mevsime veya boyuta göre düzenleyin.Kolay görünürlük ve erişim.TÜM UZUNLUKLARDA, GENİŞLİKLERDE ve STİLLERDE kayışları tutar.Yüksek kaliteli dayanıklı çelik kancadan yapılmış, naylon kayış ,yuvarlanma taşımak için çok uygundur,yatak odası/mutfak/banyo için birçok aksesuar asabilir.Paket içeriği : 2 adet paketlenmiş Kurulum Talimatları 1.Adım : Yukarı kapı kancasını köpük sabitleme pedleri ile kapıya sıkıca sabitleyin( kapı kancasının hem iç önüne hem de arkasına ped), kanca ile kapı arasında boşluk olmadığından emin olun. 2. Adım : Kayışı yukarı kapı kancasına takın. 3. Adım : Aşağı kapı kancasını sabitleyin. 4. Adım : Kayışın uzunluğunu en dar uzunluğa ayarlayın.Kolay erişilebilir ve kullanımı kolay-alet gerektirmez.Kapat şunu ve cüzdanlarını as.Basit, ama etkili.Her iki tarafta 10 kanca ile en az 10 cüzdan dikey olarak asılabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin