.

.

STARFO Bisiklet Yüz Kaplama, Kafa Bandı Bandana Snood Yüz Koruyucu Toz Rüzgar Balaclava Şapkalar Erkekler Kadınlar için(Gri)

STARFO Bisiklet Yüz Kaplama, Kafa Bandı Bandana Snood Yüz Koruyucu Toz Rüzgar Balaclava Şapkalar Erkekler Kadınlar için(Gri)

₺ 11.97

Stokta
Mağazada

Wash 【Yıkanabilir ve Yüksek Kalite】 Yüz Kaplamalarımız iyi dikiş teknolojisine sahiptir ve yüksek kaliteli malzeme, tekrarlanan değiştirme ihtiyacının kalitesizliğinden ziyade uzun süre bir eşarp kullanmanıza izin verir. Warm 【Warm & COMFORTABLE】 Bu Unisex Snood iyi Nefes ve elasticity.It uzun süre giydiğinizde havasız hissetmenize neden olmaz. WEAR【GİYMENİN 13 YOLU】Bu Unisex Yüz Kaplaması, başörtüsü, eşarp, maske, yüz kalkanı, saç bandı, boyun tozluk, baş sargısı, boyun ısıtıcısı, alın koruyucuları, bilek koruyucuları, yüz kaplaması, bileklik, tozu engellemek ve solunum yollarının yayılmasını önlemek için tam ninja kapağında yaygın olarak kullanılabilir. damlacıklar. Wind 【 Windproof】 - Yüz kapağı elastik yumuşak ve nefes alabilen kumaş malzemeden yapılmıştır, cildinize yakındır ve yüzünüzden ter çekebilir ve çabuk kuruyabilir, UV Geçirmez, Kum Geçirmez, Rüzgar geçirmez. APPLICATION 【GENİŞ UYGULAMA】 Eşarpımız, yüze daha iyi uyan ve düşmesi kolay olmayan kulak tipi tasarıma sahiptir off.It binicilik, yürüyüş, bisiklet ev izolasyonu ve ev işleri gibi yüksek yoğunluklu sporlar için giyilebilir.Yüz maskemiz snood yıkandıktan sonra tekrar tekrar kullanılabilir ve nefes alabilir.Diğer yüz maskeleriyle karşılaştırıldığında, giyilmesi daha rahat ve paranızın karşılığını daha fazla alıyor.Sürme ürün rengi : siyah, gökyüzü, gri, beyaz Fonksiyonel özellikleri : güneş koruma, toz önleme, serin bir duygu, canlandırıcı, ve yüz değiştirme Uygun sahne : çalışan, * Ürün tarzda 18.9 : yüz Havlusu, Kare havlu 9.4 ev işleri, vb Ürün boyutu : yapıyor.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin