.

.

500A 800A 1000A kaynak elektrodu Tutucu Yalıtımlı Bakır kaynak kelepçesi için kaynak makınesi için DIY, cep Delik Doğrama (WP880)

500A 800A 1000A kaynak elektrodu Tutucu Yalıtımlı Bakır kaynak kelepçesi için kaynak makınesi için DIY, cep Delik Doğrama (WP880)

₺ 237.90

Stokta
Mağazada

【Premiun Malzemesi】1. Elektrot tutucu, yüksek iletkenliğe ve geliştirilmiş kablo bağlantısına sahip yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. 【Pratik aksesuar】2. Etkili bir bağlantı sağlamak ve bağlantıdaki kablo kopmalarını en aza indirmek için üniversal bir anahtar ve kablo kılıfı sağlanmıştır. 【Kullanımı Kolay】3. Hafif, rahat kullanım, yeni tasarım seviyesi, iyi el boşluğu ve güçlü tutma gücü. 【Güçlü Fonksiyon】4. Yüksek sıcaklık/darbeye dayanıklı kalıplanmış cam elyaf, elektrik çarpmasını önlemek için tamamen yalıtılmıştır ve elektrodu sıkı tutmak ve kaynak işlemi sırasında kaymasını önlemek için güçlü bir yay tipi kaymaz yalıtım pensesi vardır. 【Kararlı Performans】 5. Kaynak akımını elektrota iletmek üzere kaynak kablosunu bağlamak için elektrot tutucuyu kullanın. 【Premiun Malzemesi】1. Elektrot tutucu, yüksek iletkenliğe ve geliştirilmiş kablo bağlantısına sahip yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. 【Pratik aksesuar】2. Etkili bir bağlantı sağlamak ve bağlantıdaki kablo kopmalarını en aza indirmek için üniversal bir anahtar ve kablo kılıfı sağlanmıştır. 【Kullanımı Kolay】3. Hafif, rahat kullanım, yeni tasarım seviyesi, iyi el boşluğu ve güçlü tutma gücü. 【Güçlü Fonksiyon】4. Yüksek sıcaklık / darbeye dayanıklı kalıplanmış cam elyaf, elektrik çarpmasını önlemek için tamamen yalıtılmıştır ve elektrodu sıkı tutmak için güçlü bir yay tipi kaymaz yalıtım pensesi vardır 【Kararlı Performans】5. Kaynak akımını elektrota iletmek üzere kaynak kablosunu bağlamak için elektrot tutucuyu kullanın.Özellikler : Ürün boyutu : 27.5 cm*10.5 cm*4.5 cm Ambalaj boyutu : 35 cm*35 cm*53 cm Paket İçeriği : 1 x kaynak kelepçesi .

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin