.

.

Garmin Vivofit Jr için QGHXO Band / Vivofit Jr. 2, Garmin Vivofit Jr için Yumuşak Silikon Yedek Watch Band Kayışı / Vivofit Jr.

Garmin Vivofit Jr için QGHXO Band / Vivofit Jr. 2, Garmin Vivofit Jr için Yumuşak Silikon Yedek Watch Band Kayışı / Vivofit Jr.

₺ 20.97

Stokta
Mağazada

Öğenin iade politikasını görmek için Boyut'u seçin.Garmin Vivofit Jr / Vivofit Jr. 2 Etkinlik İzleyicinizi bu zarif yedek bilek bandı ile kişiselleştirin.Küçük boyutu : 5.7 inç [145mm], Büyük boyutu : 6.6 inç [170mm].Garmin Vivofit Jr / Vivofit Jr.2 için uygun. NOT : Garmin Vivofit 1 / Garmin Vivofit 2 için değil. Sadece Yedek Bantlar!Garmin cihazı dahil değildir.Garmin Vivofit Jr / Vivofit Jr. 2'nizi asla kaybetmeyin. Kolay ve doğrudan kurulum ve kaldırma.Hafif ve rahat, çocuklar için ideal.Kalite material.NO tuhaf bir koku, insanlara zararsız.Uyumluluk Değerli Garmin Vivofit Jr / Vivofit Jr.2 Etkinlik İzleyiciniz için özel olarak tasarlanan bu Garmin Saat Spor Bandı, işlevsellik ve stilin bir kombinasyonuna sahiptir.SADECE Garmin Vivofit Jr / Vivofit Jr.2 Etkinlik İzleyici için uygundur.Garmin Vivofit 1 / Garmin Vivofit 2 için değil.Boyut Kılavuzu Küçük boy : 5.7 inç [145mm], Büyük boy : 6.6 inç [170mm].Garmin Vivofit Jr / Vivofit Jr.2 için uygun. Lütfen Hatırlatma : Lütfen uygun boyutta bir bant seçmeden önce bileğinizin boyutunu dikkatlice ölçün.Özelliği Malzeme : Silikon.NOT : Sadece Yedek Bantlar!Garmin cihazı dahil değildir.Seçim için modeller : Sadece Garmin Vivofit Jr / Vivofit Jr. 2 Etkinlik İzleyici için.Hafif ve rahat, için ideal kids.NO tuhaf bir koku, insanlara zararsız.Sözleşmeli tasarım stili, hayatınız sözleşmeli ve basit değil.Paket içeriği Garmin Vivofit Jr için Yumuşak Silikon Yedek Watch Band Kayışı / Vivofit Jr. 2 Etkinlik İzleyici (İzleyici Yok) Renk : 4 ADET Bant-Boy | Boyut : Küçük : 5.7" Promosyonlar renk/boyuta bağlı olarak değişebilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin