.

.

Banyo Çekmece Organizatörler masa düzenleyici Bölücüler için Mutfak Ofis Banyo, beyaz Birbirine Bin Paketi (13 Adet Set)

Banyo Çekmece Organizatörler masa düzenleyici Bölücüler için Mutfak Ofis Banyo, beyaz Birbirine Bin Paketi (13 Adet Set)

₺ 50.97

Stokta
Mağazada

Malzeme : Bu çekmece depolama, uzun ömürlü organizasyonu korumak için dayanıklı ve yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.Boyutu : 5 – Büyük ( 9.2x6. 1x1. 8 inç ), 8-Orta ( 9. 2x2. 9x1. 8 inç), yeterli miktarda ve uygun boyut farklı ihtiyaçlarınız için mükemmeldir.Kilitleme Özellikleri : Tasarım, makyaj ofis tedarikçilerinizi daha düzenli hale getirmek için iyi bir çözüm olan çekmecelere sığacak şekilde kendi stilinizi düzenlemenize ve oluşturmanıza yardımcı olabilir.Yaygın Olarak Kullanılan : Organizatör kutuları şifoniyer, banyo çekmecesi, mutfak çekmecesi, ofis masası vb.Için mükemmeldir.İhtiyacınız olduğunda eşyalarınızı bulmak kolaydır.Temizlemesi Kolay : Temizlemek için sadece sabunlu suya veya nemli sabunlu süngere ihtiyaç duyar.Çekmece organizatörü için, hayatınızı sadece makyaj çekmecesinde değil, mutfak çekmecesi, ofis masası gibi her türlü duruma koyabilirsiniz.Herkesin daha düzenli ve düzenli görünmesini sağlayın.Evinizde ve ofisinizde büyük yardım.Paket : . 5-Büyük ( 9.2" x 6.1 "x 1.8"). 8-Orta ( 9.2" x 2.9" x 1.8").Organize ihtiyaçlarınız için yeterli miktar ve büyük boyut.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin