.

.

Odası parti dekorasyon LED ışıkları 7 M açık su geçirmez esnek bant halat şerit ışık Noel 220 V 5050 LED SMD, dekorasyon (Renk:

Odası parti dekorasyon LED ışıkları 7 M açık su geçirmez esnek bant halat şerit ışık Noel 220 V 5050 LED SMD, dekorasyon (Renk:

₺ 65.10

Stokta
Mağazada

LED ışık çubuğu, partinizi bir sonraki seviyeye taşıyın, hayatınızı aydınlatın, hayatı daha renkli ve heyecan verici hale getirin. 4. Mimari Noel dekoratif aydınlatma, Kemer, gölgelik ve köprü kenarı aydınlatması, Güvenlik aydınlatması ve Acil Durum. 2. Otomobil dekorasyonu, kontur aydınlatması veya sınır aydınlatması için uygulanabilir Renkli ev hayatı ,koridorlar, merdivenler, yollar ,pencereler için DIY ev lambaları. 3. Renkli yaşam otelleri dekorasyon kullanımı,Tiyatrolar, kulüpler, alışveriş merkezleri, festivaller ve performansları aydınlatın. 1. Tabela harfleri, gizli aydınlatma ve reklam tabela aydınlatması için arka aydınlatmada yaygın olarak uygulanır Kurulumu ve kullanımı kolaydır.Eviniz için romantik, muhteşem, ilginç ve büyülü bir atmosfer yaratın, yatak odaları, oturma odaları, dolaplar, partiler, Noel vb.İçin uygundur.Özellikler : 1. LED Tipi : 5050 SMD2. Renk : RGB/Beyaz/Sıcak Beyaz/Kırmızı/Mavi / Yeşil3. LED miktarı : SMD 60 LED / M4. Koruma sınıfı : Su Geçirmez5. Çalışma gerilimi : 220 V6. Işın açısı : 120 ° 7. Güç : 5 W / Meter8.Uzunluk : 7 Meters Package Dahil : 1x LED şerit ışığı (güç kaynağı olmadan).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin