.

.

01 02 015 Anlık Anahtarı, Dayanıklı Anahtarı Düğmesi Paslanmaz Çelik Öz-Sıfırlama için Bakım için Relacing Eski Bir (5 V)

01 02 015 Anlık Anahtarı, Dayanıklı Anahtarı Düğmesi Paslanmaz Çelik Öz-Sıfırlama için Bakım için Relacing Eski Bir (5 V)

₺ 195.60

Stokta
Mağazada

Bu metal kendi kendini sıfırlayan çalışma tipini benimser, yüksek mekanik ömre sahiptir.Gövde, paslanmaya ve korozyona dayanıklı, yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır.Dört voltaj tipi anahtar mevcuttur.IP67 ve IK09 koruma seviyesi ömrünü uzatır ve hasar görmesi kolay değildir.İyi performans ve istikrarlı çalışma ile. 1. Bu metal kendi kendini sıfırlayan çalışma tipini benimser, yüksek mekanik ömre sahiptir. 2. IP67 ve IK09 koruma seviyesi ömrünü uzatır ve hasar görmesi kolay değildir. 3. İyi performans ve istikrarlı çalışma ile. 4. Gövde, paslanmaya ve korozyona dayanıklı, yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır. 5. Dört voltaj tipi anahtar mevcuttur.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Metal Switch
Mounting Aperture:
16mm(Diameter)
Operation Type:
Self-resetting
Head Shape:
Flat Round
LED Color:
Green
Switch Rated Value:
5V, 12V, 24V, 220V (optional)
Housing Material:
Stainless Steel
Switch Combination:
1NO 1NC
Protection Level:
IP67 IK09
Illuminated Style:
Ring with power symbol
  :
Package List:
1 x Metal Switch :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Alıcılar da seçin