.

.

Çok işlevli Araba DVD Oynatıcı GPS Kablosuz Uzaktan Kumanda Düğmesi Uyum Araba Direksiyon

Çok işlevli Araba DVD Oynatıcı GPS Kablosuz Uzaktan Kumanda Düğmesi Uyum Araba Direksiyon

₺ 153.60

Stokta
Mağazada

Bir otomobilin direksiyon simidine, yeni tasarlanmış bir modele ve çift halkalı bir tasarıma uygun çok işlevli bir düğme, böylece düğme otomobilin direksiyon simidine sabitlenebilir.Bu evrensel ve kullanışlı bir uzaktan kumanda, tüm araba Android DVD oynatıcılar için uygun, ve tüm 2 din araba DVD oynatıcılar için uygundur.Kablosuz uzaktan kumanda çalar aramaları cevaplayabilir ve altyazı ekleyebilir.Uzaktan kumandanın işlevini gerçekleştirmek için denetleyiciyi direksiyon kontrol hattı bloğuna bağlayın.Tüm ana fonksiyonlar işlevlerini ayarlamak için özelleştirilebilir, ayarları özelleştirmek için 6 düğme vardır.Tasarımın amacı size çok şey getirmektir convenience.It sürüş güvenliğini artırır, kurulumu kolaydır, karmaşık aletler gerektirmez ve kullanım sırasında kontrol direksiyonunu etkilemez, sadece uygun bir yere takın.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : Direksiyon Düğmesi Malzeme : ABS+PU Renk : resim gösterildiği Gibi Kurulum Talimatları : 1. DVD oynatıcıyı boşaltın. 2. Lütfen DVD oynatıcının direksiyon anahtarı kontrol fişini ve topraklama kablosunu bulun. 3. Ardından uzaktan alıcı için her renk çizgisinin notunu kontrol edin : A. Aksesuar/ anahtar olarak kırmızı çizgi B. Siyah toprak olarak GND kablosu C. ANAHTAR 1(Mavi) ANAHTAR 2(Beyaz) Aracın orijinal direksiyon kontrol fişini bulun ve direksiyon kontrol kablosu bloğuna bağlayın.DVD oynatıcının sadece bir direksiyon kontrol kablosu varsa, lütfen mavi ve beyaz kabloyu bu hatta bağlayın. 4. Turuncu tel ve gri tel öğrenme teline bağlanır, siyah tel cnd'ye bağlanır, kırmızı tel 12v'ye bağlanır ve turuncu tele ve gri tele yalnızca bir kontrol kablosu bağlanır.Paket listesi : 1 x Direksiyon Kontrol Düğmesi 1 x Denetleyici 4 x Kurulum Aksesuarları.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Steering Wheel Button
Material:
ABS+PU
Color:
As picture shown
Installation Instructions:
1. Unload the DVD player. :
2. Pls find the steering wheel key control plug and ground wire of the DVD player. :
3. Then checking the note of each color line for the remote receiver:
A. Red line as accessory/ switch :
B. GND wire as black ground :
C. KEY 1(Blue) KEY 2(White) :
Find the original steering wheel control plug of the vehicle, and connect it to steering wheel control wire block. If the DVD player only have one steering wheel control wire, pls connect the blue & white wire to this line. :
4. The orange wire and the gray wire are connected to the learning wire, the black wire is connected to CND, the red wire is connected to 12V, and only one control wire is connected to the orange wire and the gray wire. :
Package List:
1 x Steering Wheel Control Button :
1 x Controller :
4 x Installation Accessories :

Alıcılar da seçin