.

.

1/4 x 3 Tek Yönlü Gecikme Vidaları-Güvenlik Vidaları Tek Yönlü Kurcalamaya Dayanıklı Vida Yuvarlak Kafes Başlı Cıvatalar (50)

1/4 x 3 Tek Yönlü Gecikme Vidaları-Güvenlik Vidaları Tek Yönlü Kurcalamaya Dayanıklı Vida Yuvarlak Kafes Başlı Cıvatalar (50)

₺ 222.30

Stokta
Mağazada

Security 1/4" x 3 " Tek Yönlü Gecikme Kurcalamaya Dayanıklı Güvenlik Vidası Yuvarlak Kafes Başlı Cıvatalar - Kurcalamaya Dayanıklı Tek Yönlü Sürücü Stili. ▫️ Vida düz kafa kullanarak bir şekilde sürücü vida. Kurcalamayı önlemek için kullanılır.Tek yönlü sürücü stili, bu vidaların çıkarılmasını özellikle zorlaştırır. security Tek yönlü güvenlik vidaları, alışılmamış bir sürücüye sahip olarak ayırt edilir, bu da özel aletler olmadan imkansız olmasa da vidayı kurcalamayı zorlaştırır. ◆ Paket İçeriği : 50 x Tek Yönlü Gecikme Vidaları.Tek Yönlü Gecikmeli Kurcalamaya Dayanıklı Güvenlik Vidası Yuvarlak Kafes Başlı Cıvatalar Tek yönlü güvenlik vidaları, geleneksel olmayan bir sürücüye sahip olarak ayırt edilir ve özel aletler olmadan imkansız olmasa da vidayı kurcalamayı zorlaştırır.Magic Hub mağazasına hoş geldiniz.Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir.Satın almadan önce ve sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız, sizin için her şeyi çözmek için elimden geleni yapacağız.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin