.

.

Saç Bitirme Spreyi, Çoğu insan için Şekillendirme için Uygun Saç Spreyi

Saç Bitirme Spreyi, Çoğu insan için Şekillendirme için Uygun Saç Spreyi

₺ 68.07

Stokta
Mağazada

Şekillendirmeden sonra, tarak hala temizdir ve şişeye geri konabilir. washing.It şekillendirme için uygun olan saç tarağı ile birlikte gelir ve ayrı bir hazırlamaya gerek yoktur. comb.It uzun süre dayanır ve uzun süre tutar time.It için çökmeyecek 24 saat.Hızlı ayar, ferahlatıcı ve yapışkan olmayan, iyi nemlendirici etki ve yağsız.Su bazlı jel dokusu, sert değildir ve kırıntıları bırakır, temizlenmesi kolaydır, fazla kalıntı bırakmaz.Özellik : 1. Su bazlı jel dokusu, sert değildir ve kırıntıları bırakır, temizlenmesi kolaydır, fazla kalıntı bırakmaz.2. Hızlı ayar, ferahlatıcı ve yapışkan olmayan, iyi nemlendirici etki ve yağsız.3. Şekillendirme için uygun olan saç tarağı ile birlikte gelir ve ayrı bir tarak hazırlamaya gerek yoktur.4. Şekillendirmeden sonra, tarak hala temizdir ve yıkanmadan şişeye geri konabilir.5. Uzun süre dayanır ve uzun süre tutar time.It 24 saat boyunca çökmeyecek.Nasıl Kullanılır : Şişe kapağını açın, şekillendirme tarağını çıkarın, saçınızı doğrudan tarayın, istediğiniz gibi şekillendirin, eşit şekilde taradıktan sonra şişeye geri koyun ve kapağı sıkın.Şartname : Öğe Türü : Saç spreylerihayat : 3 yılnet içeriği : 280 mlözellikler : İnce doku, şekillendirilmesi kolay, güçlü destek, sağlam saç modeli, net saç çizgisi, beyaz kırıntı yok, kullanımdan sonra durulanması kolay.Paket listesi : 1 x Saç Spreyi Not : Ürünü harici kullanım için gözlere sokmaktan kaçının.Yanlışlıkla gözlere girerse, sadece temiz su ile durulayın.Ürün içeriği yarıdan az olduğunda, ürünü kullanmadan önce çalkalayın veya çalkalayın.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Hair Spray
Shelf Life:
3 Years
Net Content:
280ml
Features:
Fine texture, easy to shape, strong support, sturdy hairstyle, clear hairline, no white crumbs, easy to rinse after use.
Package List:
1 x Hair Spray :
Avoid getting the product for external use into the eyes. If it gets into the eyes accidentally, just rinse with clean water. When the product content is less than half, the product or shake it before use. :

Alıcılar da seçin