.

.

GOWT Masa Örtüsü PU Deri, Dikdörtgen PVC Masa Örtüsü Su Geçirmez, Anti-haşlanma ve Çizilmeye Dayanıklı Düz Renk, 1.2 mm Kalınlığı

GOWT Masa Örtüsü PU Deri, Dikdörtgen PVC Masa Örtüsü Su Geçirmez, Anti-haşlanma ve Çizilmeye Dayanıklı Düz Renk, 1.2 mm Kalınlığı

₺ 205.80

Stokta
Mağazada

[Boyut Seçimi ile ilgili olarak]Ürünün büzülmesi ve düzensiz kesim nedeniyle, hata normal bir fenomen olan yaklaşık 1-3 cm'dir ve hataya dikkat eden müşteriler fotoğraf çekerken dikkatli olmalıdır.Varsayılan değer, masa matının etrafındaki dik açılardır.Yuvarlatılmış köşelere ihtiyacınız varsa, malları aldıktan sonra masa köşesinin yay boyutuna göre kesebilirsiniz. [Ölçümle İlgili olarak]Müşterilerin çelik cetvelle ölçüm yapmak için bant kullanmamaları önerilir.Ölçüm bandının gerilmesi verilerin yanlış olmasına neden olur.Farklı ölçüm araçları ve ölçüm yöntemleri bazı neden olur errors.It bu normal bir olgudur.Boyut birimi "cm" dir. [Koku ile ilgili olarak] Masa matı, çevre dostu, tatsız ve zararsız olan yüksek kaliteli deriden yapılmıştır, ancak sıcak havalarda ve paket kapalıyken, başlangıçta bir miktar koku olabilir.Küçük bir havalandırma koku problemini çözebilir.Deri masa matı bir ruloya sıcak preslenir, kesildikten sonra geçici bir büzülme işlemi olur ve bir süre sonra stabil olur. [Alıcı Ürün Görüntü Efekti]Deri masa mat ürünler uzun süre pas korkuyor, aksi takdirde kırışıklıklar olacak ve kırışıklıklar uzun bir süre yok olmayacaktır.Mükemmel ürün görüntü efekti almak için, (toplama biraz düzensiz olacak, ve düzleştirme sonra sonraki bir zamanda dümdüz olacak, ve tamamen masaüstü için uygun olacaktır) teslim ambalaj devirdi kullanıyoruz. [Ambalaj Hakkında]Deri masa paspasları özel özelleştirilmiş ürünlere aittir.Deri masa örtüsü ürünleri uzun süreli katlanmadan korkar, aksi takdirde kırışıklıklar olur ve kırışıklıklar uzun süre kaybolmaz.Rulo sıkıştırma ambalajı kullanıyoruz ve katlanamıyoruz!.Modern Su Geçirmez Masa Örtüsü PU Deri Masa Mat Dikdörtgen Kahve yemek masası Mutfak Kaymaz Ped Ev Dekor Asyonözelliği : (1) Ürün adı : Modern basit pu deri masa örtüsü su geçirmez dikdörtgen masa mat.(2) Ürün malzemesi : PU deri.(3) Kullanım : Ev (Yemek , kahve, çay masası için).(4) Kalınlık : 1.2 mm (5) Uygulama : yemek masası, sehpa, masa, bar, masa vb.(6) Tüm boyut : Yaklaşık.Genişlik x uzunlu Kürünler Şunlardır : 1x PU deri masa Örtüsünot : Sadece masa örtüleri için başka süslemeler dahil değildir.Aşağıda hatırlatma özelliği Manuel ölçüm 1-3cm hata var, ve nedeniyle farklı görüntüler için renk küçük bir hata olabilir, kuşkusuz Yıkama ve bakım özelliği standart yumuşak bir bez veya ıslak bez, iyi havalandırılmış bir yerde kuru ile güneş veya emmek için aşağıda Dikkatli Olun bu Yıl mat deriden imal edilmiştir ve ısı direnci işlevi vardır, ama 80 altına ° sınırlıdır açtıktan sonra biraz koku olacaktır bırakmayın gerçek nesneyi alın lütfen.Havalandırılmış bir yerde bir kaç gün sonra geri alınabilir.Umarım sözümüz anlaşılabilir : Her zaman tamamen tatmin olmanızı istiyoruz.Tüm ürünlerimiz mümkün olan en yüksek kalite garantisine sahip bir fabrikadan gelmektedir.En katı üretim süreci size mümkün olan en yüksek kalite güvencesini sunar.100 % memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın.

Karakterislikler teklif

(1) Product name:
Modern simple pu leather table cloth waterproof rectangle table mat.
(2) Product material:
PU leather.
(3) Use:
Home (For dining , coffee, tea table).
(4)Thickness:
1.2 mm
(5)Application:
dining table, coffee table, desk, bar, desk, etc.
(6) Whole size:
Approx. Width x length
Products Include:
1x PU leather Tablecloth :
Note:
No other decorations are included for tablecloths only.
【Reminder】 :
Manual measurement has 1-3cm error, and due to the different display, the color may have a little error, please take the real object as the standard :
【Washing and maintenance】 :
Wipe with soft cloth or wet cloth, dry in a well ventilated place, do not expose to the sun or soak :
【Be Careful】 :
The mat is made of leather and has the function of heat resistance, but it is limited to below 80 ℃ :
There will be a little smell after unpacking. It can be recovered after a few days in a ventilated place. I hope it can be understood :
Our promise:
We want you to always be completely satisfied. All of our products come from a factory with the highest possible quality guarantee. The strictest manufacturing process offers you the highest possible quality assurance. If you are not 100% satisfied, please contact us.

Alıcılar da seçin