.

.

Pil Göstergesi, LED Pil Kapasitesi Monitör Led Göstergesi için Tekne için Elektrikli Güneş için ATV için Golfcart (12 v)

Pil Göstergesi, LED Pil Kapasitesi Monitör Led Göstergesi için Tekne için Elektrikli Güneş için ATV için Golfcart (12 v)

₺ 38.37

Stokta
Mağazada

Geniş çalışma sıcaklığı aralığı, hasar görmesi kolay değil.LED ekran farklı, 4 segment LED çubuk grafik ekran.Sessiz çalışma, hareketli parça yok, size harika bir kullanım deneyimi sunar.Yüksek güvenilirlik, düşük maliyetli ve küçük boyutlu, kullanımı basit.Pil gücünün gerçek zamanlı durumunu doğru bir şekilde görüntüleyin.Özellik : 1. Pil gücünün gerçek zamanlı durumunu doğru bir şekilde görüntüleyin.2. Yüksek güvenilirlik, düşük maliyetli ve küçük boyutlu, kullanımı basit.3. LED ekran farklı, 4 segment LED çubuk grafik ekran.4. Geniş çalışma sıcaklığı aralığı, hasar görmesi kolay değil.5. Sessiz çalışma, hareketli parça yok, size harika bir kullanım deneyimi sunar.Şartname : Durum : %100 % Yeniıtem Tipi : LED pil ölçermalzeme : ABSColor : resim gösterildiği Gibioptional Tipi : 12 V, 24 V, 36 V, 48 vuygulama : Elektrikli Güneş için uygun, Tekne, Golfcart, ATV, Forkliftpaket Listesi : 1 x Pil Ölçer.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Item Type:
LED Battery Meter
Material:
ABS
Color:
As picture shown
Optional Type:
12V, 24V, 36V, 48V
Application:
Suitable for Electric Solar, Boat, Golfcart, ATV, Forklift
Package List:
1 x Battery Meter :

Alıcılar da seçin