.

.

4 Adet Kabine Bacak Ayarlanabilir Mobilya Bacak Kanepe Bacak Alüminyum Alaşım Kare Kabine Ayak Mobilya Donanım Parçaları (60mm)

4 Adet Kabine Bacak Ayarlanabilir Mobilya Bacak Kanepe Bacak Alüminyum Alaşım Kare Kabine Ayak Mobilya Donanım Parçaları (60mm)

₺ 51.87

Stokta
Mağazada

Ayarlanabilir : Mobilya ayaklarının yüksekliği düğmeyi döndürerek ayarlanabilir ve maksimum ayarlanabilir yükseklik yaklaşık 15 mm'dir. Yüksek kalite : Mobilya ayakları, deformasyon olmadan güçlü ve dayanıklı olan yüksek sertlikte alüminyum alaşımdan yapılmıştır.Büyük yük taşıma kapasitesi : Kare dolap ayakları güçlü yük taşıma kapasitesine, aşınma direncine ve uzun servis ömrüne sahiptir.Özellikler : Mobilya ayakları pratik mobilya aksesuarlarıdır, kurulumu ve kullanımı kolaydır, yatak odaları, oturma odaları ve mutfaklar için uygundur.Uygulama : Mobilya ayakları dolaplar, kitap rafları, sehpalar, başucu masaları, kanepe yan masaları ve diğer mobilyalar için uygundur.Özellik : 1. Kare dolap ayakları güçlü taşıma kapasitesine, aşınma direncine ve uzun servis ömrüne sahiptir. 2. Pratik mobilya aksesuarları, kurulumu ve kullanımı kolay, yatak odası, oturma odası ve mutfak için uygundur. 3. Dolaplar, raflar, sehpalar, başucu masaları, kanepe yan masaları ve diğer mobilyalar için uygundur. 4. Yüksekliği ayarlamak için düğmeyi döndürülebilir, maksimum ayarlanabilir yükseklik yaklaşık 15 mm'dir. 5. Deformasyon olmadan güçlü ve dayanıklı olan yüksek mukavemetli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmıştır.Şartname : Öğe Türü : Ayarlanabilir Mobilya Bacak Malzeme : Alüminyum Alaşım Ağırlık : Yaklaşık. 312g ~ 400g / 11 oz~14.1 oz Renk : Oksidasyon Tonu Şekli : Kare Uygulama Kapsamı : Mobilya, Dolap, Kanepe, Vb Maksimum Ayar Yüksekliği : Yaklaşık. 15mm / 0.6 in Paket Listesi : 4 x Kabine Bacak Not : 1. Izin lütfen 02 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Adjustable Furniture Leg
Material:
Aluminium Alloy
Weight:
Approx. 312g~400g/11oz~14.1oz
Color:
Oxidation Tint
Shape:
Square
Scope of Application:
Furniture, Cabinet, Sofa, Etc
Maximum Adjustment Height:
Approx. 15mm/0.6in
Package List:
4 x Cabinet Leg :
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Alıcılar da seçin