.

.

JINParts Pil arka Kapak Pil arka Kapak ıçin Huawei Enjoy 10 (Solunum Kristal) Cep Telefonu Tamir Parçaları (Renk: Solunum Kristal)

JINParts Pil arka Kapak Pil arka Kapak ıçin Huawei Enjoy 10 (Solunum Kristal) Cep Telefonu Tamir Parçaları (Renk: Solunum Kristal)

₺ 51.60

Stokta
Mağazada

Yüksek kaliteli cep telefonu yedek aksesuarları, cep telefonunuzun performansının geri dönmesine izin verin.Kırık veya çalışmayan öğenizi yenisiyle değiştirin.Profesyonel cep telefonu üreticileri tarafından üretilen, tamamen uygun ve work.In alabileceğiniz ürünlerle ilgili herhangi bir sorun olması durumunda, yeniden göndermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.Profesyonel olarak kurmanızı şiddetle tavsiye ederiz, çünkü onarım parçaları çok kırılgandır ve profesyonel olmayan kurulum telefona kolayca zarar verebilir.Huawei Enjoy 10 için Pil Arka Kapak (Solunum Kristali).Hoş geldin satın almak.1. Huawei Enjoy 102 için arka kapak değiştirme. Kırık veya çalışmayan arka gövde kapağınızı yenisiyle değiştirin3. Her öğe göndermeden önce kontrol edilmiş ve iyi durumda4. Tamamen uygun ve iş5. Profesyonel kurulum şiddetle tavsiye edilir.Yedek parçaların değiştirilmesi sırasında neden olabileceğiniz cep telefonunuza/cep telefonunuza herhangi bir zarardan sorumlu olmayacağız huawei Back için arka kapak huawei Back için arka kapak değiştirme Arka kapak aksesuarlarının değiştirilmesi.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin