.

.

USB Test Cihazı Dijital Voltmetre USB Renkli LCD Voltmetre Ampermetre Akım Ölçer Multimetre Şarj Cihazı USB Test Cihazı (Mavi)

USB Test Cihazı Dijital Voltmetre USB Renkli LCD Voltmetre Ampermetre Akım Ölçer Multimetre Şarj Cihazı USB Test Cihazı (Mavi)

₺ 27.57

Stokta
Mağazada

Küçük boyutu, taşınabilir taşımak için, hiçbir ekstra güç gerekli.Kabuk yüksek kaliteli ABS malzemeden, yüksek mukavemetli, iyi şeffaflıktan yapılmıştır.Gerilim, akım, güç ve diğer verilerin gerçek zamanlı tespiti bir bakışta netleşecektir.Telefon, güç bankası, ped, diğer elektronik ürünler gibi çoğu uygulama için uygundur.Enfes SMAT teknolojisini benimseyin, USB destekli cihazları ölçebilir ve QC2.0/QC3.0 hızlı şarj testi ile uyumludur.Kapasite birikimi aralığı : 0-9999 m Ah; Güç ölçüm aralığı : 0-90 W; Güç Kaynağı Aralığı : 0-999.9 wh.Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir.Ürünümüzün herhangi bir kalite sorunu varsa veya mağazamızda satın alma işleminizden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin ve her zaman yardım etmeye hazırız.Şartname : Kabuk Malzeme : ABS USB : USB 2.0 Gerilim ölçüm aralığı : 3.2-10 V Akım ölçüm aralığı : 0-3 A Doğruluk : 0.01 Kapasite birikimi aralığı : 0-9999 m Ah Güç ölçüm aralığı : 0-90 W Güç Kaynağı Aralığı : 0-999.9 wh Isteğe Bağlı Renk : Siyah, Mavi Boyutu : Yaklaşık. 70 * 25 * 10mm/2.8*1*0.4 inç Ağırlık : Yaklaşık. 16g / 0.6 oz Paket listesi : 1 x USB Test cihazı Not : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle küçük boyut hatasına izin verin.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Sadece bir USB test cihazı, başka hiçbir şey dahil değildir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin