.

.

Göbek Drenaj Zencefil Yağı, Göbek Zayıflama Özü, Lenfatik Drenaj Zencefil Yağı, Spa Masaj Yağları, Zencefil Masaj Yağı (3 ADET)

Göbek Drenaj Zencefil Yağı, Göbek Zayıflama Özü, Lenfatik Drenaj Zencefil Yağı, Spa Masaj Yağları, Zencefil Masaj Yağı (3 ADET)

₺ 32.94

Stokta
Mağazada

????【Kadınlar için en iyi Masaj Yağı】 Karın Drenajı Zencefil Yağı, kas ağrısını ve gerginliğini gidermek, gazı ortadan kaldırmak, şişmeyi azaltmak, krampları rahatlatmak, sindirim sağlığını geliştirmek, dolaşımı iyileştirmek ve daha fazlasını yapmak için en iyisidir.Lenfatik Zencefil Yağı, hazımsızlık, mide bulantısı, ishal ve şişkinliği gidermek için yaygın olarak kullanılan sıcak, canlandırıcı bir yağdır. ????【Kan Dolaşımını Teşvik Edin】 Zencefil Masaj Yağı kan dolaşımı için mükemmel bir tedavidir.Zencefil yağı lenfatik drenaj, ödem, örümcek damarları ve varisli damarlar için mükemmel bir doğal çözümdür.Derinden rahatlatır, yorgunluğu azaltır ve stresi azaltır. ????【Güvenli ve Etkili】nemlendirici, sıkılaştırıcı, cilt bakımı, masaj, kazıma, SPA, banyo, masaj vb.Için. sadece harici kullanım için, güvenli ve yan etkileri yoktur, ancak sonuçları görmek zaman alır, 3 aydan fazla sürekli kullanım öneririz. ????【Şişme】Bu yağ lenfatik drenaj, ödem, örümcek damarları ve varisli damarlar için mükemmel bir ürün olarak da kullanılabilir.Aynı zamanda ağrı ve şişliği hafifletir!Gevşek cildi ve çatlakları tonlayan cilt sıkılaştırıcı serum. ????【Kadınlar için bir Zorunluluktur】 Zencefil, tahrişi gidermek için popüler olan sıcak, baharatlı, enerji verici bir yağdır.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin