.

.

90 Derece Paslanmaz Çelik Cıvata Özel Kapı Kilidi ahır Kapı Sağ Açı Kilit çevirme Kapı Kilidi Kavisli Kapı Toka

90 Derece Paslanmaz Çelik Cıvata Özel Kapı Kilidi ahır Kapı Sağ Açı Kilit çevirme Kapı Kilidi Kavisli Kapı Toka

₺ 34.98

Stokta
Mağazada

90 derece kapı toka kilidi, aile yatak odaları, kapılar, garajlar, bahçeler, banyolar, dolaplar, mutfaklar, ofisler, oteller için uygun çoğu kapı kilidi için uygundur. etc.to tüm ahşap kapılar için yerden ve tasarım alanından tasarruf edin.Kullanışlı cıvata kam kilitleri, gizlilik kilitleri ve kapak kapağı, daha konforlu bir yaşam ortamı sağlamak için ek güvenlik sağlar.Yüksek kaliteli dik açılı çevirme kapı kilidi paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve herhangi bir korozyon, pas ve renk değişikliğini ortadan kaldırmak, dayanıklılık ve güvenilirlik sağlamak için çok katmanlı cilalı bir yüzeye sahiptir.Ürünün görünümü zarif, basit, sızdırmaz, kaynaklı, taban kalın, güçlendirilmiş, kırılması ve deforme olması kolay değil ve dayanıklıdır.Kurulum donanımı dahil, lütfen satın almadan önce ürün boyutunu dikkatlice kontrol edin.Çin Wanlian üreticisi tarafından yapılan, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış ve fba'nın tüm müşteri hizmetleri politikalarını kabul edin. 90 kapı tokası kapı cıvatası ahır kapı kilidi dik açılı bükülmüş cıvata tuvalet kapısı ve penceresi Montajı kolaydır : Duvara bir delik açın, vidayı deliğe sabitleyin, konumu onayladıktan sonra sıkın ve son olarak mandalı tekrar tekrar hata ayıklayın (şekilde gösterildiği gibi).Yaygın olarak kullanılan : Sürgülü kapılar, iç kapılar, dolaplar, çekmeceler, mobilyalar, küçük evcil hayvan kafesleri vb.Için uygundur. ahşap kapılar, metal kapılar ve alüminyum alaşımlı kapıların yanı sıra.Şartname : Malzeme : paslanmaz çelik Boyutlar : yaklaşık 24x70x50mm Renk : siyah Paket içerir : 1 set kapı cıvata (dahil 4 vidalar) Not : Kurulum işlemi sırasında doğru konumu bulmak lütfen.Sertleştirilmiş ve işlenmemiş çeliğin mukavemeti ve hava koşullarına dayanıklılığı arttırılmıştır.Sertleştirilmiş çelik kısa lifler kesmeye, kesmeye ve çekiçlemeye karşı koyabilir.Kit, kolay kurulum da dahil olmak üzere kurulum donanımını gizler.Özel marka, üretim ve satış entegrasyonu, kalite güvencesi, garantili 30 gün iade.En iyi malzemeleri, en rafine ürün teknolojisini ve en iyi hizmeti seçiyoruz.Müşterilerin en kaliteli ürün ve hizmetleri almasını sağlamak için üretimden, montajdan satışa kadar her ürünü kesinlikle denetleyeceğimize söz veriyoruz.Firmamız müşterileri Tanrı olarak kabul etme, müşterilerle iletişim kurma ve onlara hizmet etme ilkesine bağlı kalmaktadır!Ürün veya kurulum hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen satış sonrası servis ekibiyle iletişime geçmekten çekinmeyin, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız! .

Karakterislikler teklif

Material:
stainless steel
Dimensions:
about 24 x 70 x 50 mm
Color:
black
The package includes:
1 set of door bolts (including 4 screws) :
Note:
Please find the correct location during the installation process. :
The strength and weather resistance of hardened and non-embroidered steel are enhanced. :
The hardened steel short fibers can resist cutting, sawing and hammering. The kit hides the installation hardware, including easy installation. :
Exclusive brand, integration of production and sales, quality assurance, guaranteed 30 days return. :
We choose the best materials, the most refined product technology and the best service. :
We promise to strictly inspect every product from production, assembly to sales to ensure that customers get the best quality products and services. :
Our company adheres to the tenet of taking customers as God, communicating with customers and serving them! :
If you have any questions about the product or installation, please feel free to contact the after-sales service team, we are happy to help you! :

Alıcılar da seçin