.

.

Kedi Göz Jel Oje Joya Mia Tarafından Kedi Göz 9D Jel Lehçe, Bukalemun Manyetik Jel İle Güzel Güçlü Pigment (Full-9D-SET)

Kedi Göz Jel Oje Joya Mia Tarafından Kedi Göz 9D Jel Lehçe, Bukalemun Manyetik Jel İle Güzel Güçlü Pigment (Full-9D-SET)

₺ 648.00

Stokta
Mağazada

Manyetik 9 D kedi gözü.2-3 Saat boyunca parlak aşınma WEEKS.Cat farklı görüş açılarından göz efekti ve renk değişimi.Jel cila rengi - LED veya UV lambası altında kürleyin-15ml şişe.Her siparişte ücretsiz mıknatıs, uygulanması kolay !.Her kadının içinde vahşi bir kedi vardır.Atlamaya hazır, mükemmel anı bekliyor.Joya Mia'nın emdiği yeni Kedi Gözü Jel cilası ile "vahşi kedinizi" ortaya çıkarın.Bu yüksek pigmentli jel cila rengi ile saniyeler içinde harika kedi gözü efekti elde edersiniz.Size nihai kedi gözü efekti vermek için ücretsiz bir mıknatıs dahildir.Nasıl kullanılır : Adım 1. Pürüzsüz yüzeyden kaçınmak için tırnak etlerini geriye doğru itin ve çiviyi parlatın. (Her çivinin kenarını kesmeniz gerekir).Tozu sadece fırça veya kuru pamuklu çubukla temizleyin.2. adım. Baz katın ince bir tabakasını uygulayın.3. adım. LED lambanın altında 30-45 saniye veya UV lambasının altında iki dakika kurutun.Adım 4. "Kedi Gözü" jel cila renginde ince bir tabaka uygulayın ve led lamba altında 30-45 saniye veya UV ışığı altında iki dakika kurutun.Adım 5. 2. kat kesilmiş göz jeli cilası uygulayın.Dikkat, Lambanın altında tedavi etmeyin.Adım 6. Kedi gözü çizgisi görünene kadar manyetik çubuğu tırnakların üzerine koyun, ardından UV veya LED lamba ile kürleyin.Adım 7. Üst katın ince bir tabakasını uygulayın ve led lambanın altında 30-45 saniye veya UV ışığının altında iki dakika kurulayın.Adım 8. Ellerini lambadan çıkar ve 10 saniye bekle.Adım 9. Yapışkan tabakayı çividen çıkarmak için pamuklu çubuk ve sürtünme alkolü kullanın.Adım 10. Kütikül yağını uygulayın ve kurumasını bekleyin.Adım 11. Bitti!.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin