.

.

ZHANMAM Paslanmaz Çelik Banyo Raf Kozmetik Raf ile Süper Kalın Tavlama Cam Duş Raf Duvar Asılı Köşe Çerçeve 0127 (Boyut: 3 katlı)

ZHANMAM Paslanmaz Çelik Banyo Raf Kozmetik Raf ile Süper Kalın Tavlama Cam Duş Raf Duvar Asılı Köşe Çerçeve 0127 (Boyut: 3 katlı)

₺ 417.63

Stokta
Mağazada

Plan satın alma tarihinden itibaren başlar.Kazalardan, lekelerden, yırtılmalardan ve yırtılmalardan kaynaklanan ürün hasarları ilk günden itibaren karşılanır.Ürün arızaları ve arızaları üretici tarafından karşılandıktan sonra karşılanır. warranty.No onarım için ek maliyetler - parçalar, işçilik ve nakliye-hepsi dahildir.Kolay talep süreci-mobil uygulama, çevrimiçi veya telefon aracılığıyla 7/24 istediğiniz zaman talepte bulunun.İstediğiniz zaman iptal edin, ilk 30 gün içinde tam geri ödeme yapın.Hediyelerle devredilebilir. ✔ Banyo cam rafları : paslanmaz çelik raylar, braketler ve şeffaf cam raflar, eşyaların banyonun köşesinde saklanmasına yardımcı olur. ✔ Muhtasar ve cömert : çok pratik banyo duvar asılı, herhangi bir odaya koymak kolay, yüklemek ve kullanmak için hazır. place Uygun yer : Cam köşe ünitesi her yere monte edilebilir - mutfakta baharatlar, banyolar, tuvaletler veya duşlar, umumi tuvaletler vb.Gibi kullanışlı depolama alanı. ♦ Söndürülmüş cam : Ekstra 7 MM kalınlığında temperli cam, kırılmış olsa bile kullanımı güvenlidir. ♦ Garanti ve servis : Herhangi bir sorunuz varsa veya memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. ♦ Ürün Özellikleri : ♦ Ürün malzemesi : Paslanmaz çelik + cam ♦ Ürün tipi : raf, depolama rafı, çiçek standı, köşe çerçevesi vb.◆ Uygulanabilir sahne : banyo, yardımcı oda, oturma odası, anaokulu, mutfak, banyo köşesinde depolama için çok uygundur. Features Özellikler : new %100 yeni yüksek kalite. Hardware Donanım dahil olmak üzere herhangi bir duvara montajı kolaydır.♦ Bakım : ♦ 1. Temiz su kullanın ve pamuklu bir bezle silin✅ 2. Nemli bir bez veya sabun veya diş macunu ile hafifçe silin, sonra su ile durulayın ▲ Not : ▲ Bu paket sadece bu ürünü içerir ve fotoğrafla ilgili herhangi bir dekoratif öğe içermez.♦ %100 ürün kalite güvencesi.İzin lütfen 1-3 cm hata ve hafif renk farkı, teslim süresi 15-20 gün. item Eğer 30 gün içinde öğe almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Any Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Profesyonel müşteri hizmetlerimiz günün 24 saati hizmetinizde olacaktır.Müşteri hizmetleri 24 saat çevrimiçi ve satış sonrası servis garantilidir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin